Erittäin tarkka ja luotettava VOC-yhdisteille tarkoitettu vuodonilmaisin

Ion Science Tiger vuodonilmaisin toimii simppelillä käyttöliittymällä

Ion Science Tiger vuodonilmaisin on vallankumouksellinen kannettava kaasuhälytin VOC-yhdisteiden nopeaan ja tarkkaan havaitsemiseen ilmassa. Rakenteensa ja tekniikkansa ansiosta se toimii vaativissakin teollisuuden ympäristöissä.  

Ion Science Tiger vuodonilmaisimen ominaisuudet

Ion Sciencen vuodonilmaisimen PID-antureiden tärkeimpiä ominaisuuksia nopeuden ja tarkkuuden lisäksi on ainutlaatuinen fence electrode-teknologia, joka suojaa anturia lialta ja kosteudelta pidentäen merkittävästi hälyttimen käyttöikää. Ion Science Tigerin dynaaminen mittausalue on 0-20000 ppm ja se on saatavilla jopa ppb-tason tarkkuudella. Mitattava kaasu on helposti käyttäjän valittavissa laitteen valikosta 480 yhdisteen joukosta.

Suoran USB-liitännän ansiosta tietojen siirto tietokoneelle onnistuu todella kätevästi. Ion Science Tigerin ominaisuuksia voi päivittää PC:n avulla ilman, että laitetta tarvitsee lähettää tehtaalle. Laitteelle on saatavana perusversiossa olevan 10,6 eV-lampun lisäksi myös 11,7 eV ja 10,0 eV-lamput (aromaatit ja bentseenit).

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa vuodonilmaisimien huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Beup huolehtii laitteista koko elinkaaren ajan, ja tarjoaa myös varaosatoimituksen määräaikaishuoltoa varten, jolloin asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä.

Ion Science Tiger vuodonilmaisimen hyödyt

 • Parasta mahdollista PID-teknologiaa. Ion Sciencen patentoitu anturiteknologia on tutkitusti markkinoiden paras. Sen lyömätön nopeus ja tarkkuus yhdistettynä kosteussuojaukseen tekevät vuodonilmaisimesta parhaan valinnan PID-anturien joukosta. 
 • Maksimoi käyttöaika. Ion Science Tiger vuodonilmaisin käynnistyy nopeasti, eikä vaadi monimutkaista esiasetusten tekemistä. Tämä ominaisuus yhdessä simppelin käyttöliittymän ja jopa 24 tunnin akunkeston kanssa takaavat, että laite on aina valmiina mittaamaan nopeasti ja luotettavasti. Laite on suunniteltu yhdellä kädellä käyttöä varten. Mittaamisen jälkeen tulokset siirtyvät tarvittaessa helposti USB-yhteydellä PC:lle. 
 • Edullinen käyttää. Edulliset ja laadukkaat varaosat sekä 5 vuoden pidennetty takuu tekevät Ion Science Tiger vuodonilmaisimesta  edullisen käyttää ja ylläpitää.  Takuuta varten laite pitää rekisteröidä Ion Sciencen nettisivuilla. 

Ion Science Tiger vuodonilmaisimen käyttökohteet

Ion Science Tiger soveltuu vuodonetsintään tai hälytinlaitteeksi teollisuuden eri aloille, kuten 

 • Kemian ja petrokemianteollisuus 
 • Laboratoriot 
 • Vesilaitokset 
 • Säiliötyöskentely
 • Ympäristöilman mittaukset
 • Vuotojen etsintä
 • Muu teollisuus
 • Runsaasti erilaisia muita sovelluksia  
Minimi erottelukyky *  1 ppb tai 0.001 mg/m3 
Maksimi lukema**  20,000 ppm tai 20,000 mg/m3 
Vasteaika  T90 < 2 sekuntia 
Tarkkuus*  ± 5% näytön lukema ± yksi numero 
Linearity*  ± 5% näytön lukema ± yksi numero 
Hyväksyntä  II1GExiaIICT4Ga
Tamb = – 15 °C =Ta =+45 °C (alkaaliakulla 
Akunkesto  Li-ion: Jopa 24 yhtäjaksoisesti 

Alkaali: (Duracell Procell MN 1500) jopa 8,5 yhtäjaksoisesti 

Lamput  10.6 eV Krypton PID lamppu (vakiosekä 11.7 eV lamput saatavana 
Data Loggeri*  Aikaleimattu: 120,000 mittauspistettä 
Kommunikointi  Suora USB 1.1 liitäntä 
Kalibrointi  Standardi kalibrointi 100 ppm isobutyleenillämyös muunlainen kalibrointi mahdollista 
Hälytykset  Vilkkuvat LEDvalot sekä 95 dBsummerimyös värinä valittavissa
Esiasetetut TWA ja STEL (aikapainotteiset hälytykset)*
Valmiiksi ohjelmoituna yli 480 kaasua* 
Näytteenoton virtausnopeus 220 ml/min normaali ilmassa (tukkeutumisen hälytyksellä) 
Lämpötila-alueet  Käyttö: -20  60 °C,  (ei IS-käytössä)
Kosteus: 0-99% RH 
Suojaus  IP65
C E 1180
EMC testattu EN61326-1:2006, EN50270:2006 & CFR 47:2008 Class A standardien mukaan 
Paino & Mitat  340 x 90 x 60 mm (ilman päässä olevaa sondia) 

Paino: 0,72 kg 

 

* Riippuu versiosta ja mitattavasta kaasusta 
** Maksimi lukema saavutetaan tietyillä aineille kuten etanolilla 

Tutustu oheismateriaaleihin tästä

 

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*