Korkealaatuinen ja kompakti kannettava PID-hälytin VOC-kaasuille

Ion Science CUB VOC-mittarissa on erittäin nopea ja tarkka mittausanturi

Ion Science Cub VOC-mittari on kompakti PID-anturia käyttävä henkilökohtainen, kannettava kaasuhälytin VOC-kaasujen havaitsemiseen. Erittäin nopea ja tarkka mittausanturi tuo turvaa kaikentyyppisissä työympäristöissä. Laite kiinnittyy helposti ja huomaamattomasti rintataskuun kätevällä klipsillä. 

Ion Science CUB VOC-mittarin ominaisuudet

Ion Science CUB VOC-mittarin dynaaminen mittausalue on 0-5000 ppm, ja se on saatavilla jopa ppb-tason tarkkuudella. Mitattavan kaasun korjauskerroin on käyttäjän valittavissa laitteen valikosta 480 yhdisteen joukosta. Hälyttimen perusmallissa on 10,6 eV:n lamppu, ja lisäksi laite saatavilla myös 10,0 eV:n lampulla, joka on tarkoitettu erityisesti aromaattisille yhdisteille, kuten bentseenille.

Ion Sciencen PID-antureiden tärkeimpiä ominaisuuksia nopeuden ja tarkkuuden lisäksi on ainutlaatuinen fence electrode-teknologia, joka suojaa anturia lialta ja kosteudelta pidentäen merkittävästi laitteen käyttöikää. Ion Science Cubin mukana tuleva lataustelakka on saatavana myös datansiirto- ja kalibrointiominaisuuksilla varustettuna.

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Beup huolehtii laitteista koako elinkaaren ajan, ja tarjoaa myös varaosatoimituksen määräaikaishuoltoa varten, jolloin asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä.

Ion Science CUB VOC-mittarin hyödyt

  • Parasta mahdollista PID-teknologiaa. Ion Sciencen VOC-mittarin patentoitu anturiteknologia on tutkitusti markkinoiden paras. Sen lyömätön nopeus ja tarkkuus yhdistettynä kosteussuojaukseen tekevät hälyttimestä parhaan valinnan PID-antureiden joukosta. 
  • Turvallisuus. Ion Science Cubin erittäin nopea reagointi kaasuun sekä kuuluvat ja näkyvät hälytykset varmistavat turvallisuuden. Laitteessa on myös värinähälytys sekä iso ja selkeä LCD-näyttö. 16 tunnin akunkesto takaa turvallisuuden pitkillekin työvuoroille. Laitteella on ATEX-hyväksynnät, joten se soveltuu myös räjähdysvaarallisille alueille.  
  • Helppokäyttöisyys. Ion Science Cub VOC-mittari on markkinoiden pienin ja kevyin henkilökohtainen VOC-hälytin. Tämä ominaisuus, sekä painikkeen nopea operointivalmius, tekevät laitteesta todella helppokäyttöisen ja käyttäjäystävällisen. PC-ohjelman käyttö on vaivatonta, ja sen avulla voi tarkastella esimerkiksi data loggerin tallentamia kaasupitoisuuksia. 
  • Edullinen käyttää. Edulliset ja laadukkaat varaosat sekä 2 vuoden pidennetty takuu tekevät Ion Science Cubista edullisen käyttää ja ylläpitää.  Takuuta varten laite pitää rekisteröidä Ion Sciencen nettisivuilla. 

Ion Science CUB VOC-mittarin käyttökohteet

Ion Science Cub VOC-mittari soveltuu henkilösuojaukseen eri teollisuuden aloilla, kuten: 

  • Kemian ja petrokemianteollisuus 
  • Laboratoriot 
  • Vesilaitokset
  • Säiliötyöskentely
  • Muu teollisuus 
Herkkyys *  0.001 ppm (isobutyleeni vaste) *
0.002 mg/m3 (isobutyleeni vaste) * 
Tarkkuus  ±5 % näytön lukema + yksi numero 
Vasteaika  <13 sekuntia (T90) 
Hyväksynnät  ATEX: CE,Ex II 1G,
Ex ia IIC T4;-20 °C ≤Ta≤ 55 °C
 
Akku  Kesto jopa 16 h
Latausaika 4 h 
PID Lamppu vaihtoehdot  10.6 eV, 10.0 eV 
Data loggeri  30,000 lukemaa 
Kommunikointi  USB 2.0 
Hälytykset  LEDit, summeri ja värinä
Summeri  95 dB @ 300 mm
Esiasetetut TWA & STEL. Aikapainotteiset hälytykset kaikissa versioissa. 
Lämpötila-alueet  Käyttö:
-20  60 °C
Sertifioitu:
-20  55 °C 
Paino & Mitat  111 g
61 x 66 x 59 mm 
Erottelukyky  ppm 0.1 ppm
ppb 0.001 ppm
TAC 0.01 ppm 
Mittausalue  0 – 5,000 ppm 
Kalibrointi  2-piste-kalibrointi telakointiaseman kautta 
Päivitettävyys  Ppm-version päivitys ppb-versioksi 
IP-luokitus  IP65** 
LCD-näyttö  Taustavalaistu (monivärinen) 
Virtausnopeus  N/A (ei sisäistä pumppua) 
Telakointiasemat  Vain lataava
Lataava + USB-kommunikointi
Lataava, USB-kommunikointi ja kalibrointi 

 

* Mallista riippuvainen 

** IP65 PTFE-suodattimen kanssa, IP64 ilman PTFE-suodatinta

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*