Virtausmittaus

Virtausmittaus teollisuusolosuhteissa vaatii käyttökohteeseen sopivan ja luotettavaan teknologiaan perustuvan virtausmittarin.  Nesteiden ja kaasujen virtauksen mittaukseen löytyy valikoimastamme useita erityyppisiä ja eri mittausmenetelmiin perustuvia virtausmittareita.

Olemme toimittaneet virtausmittauksen ratkaisuja prosessien tehostamiseen ja turvallisuuden parantamiseen jo vuodesta 1984. Alan johtavien päämiesten tuoteportfolio takaa sen, että pystymme tarjoamaan laajatkin virtausmittauksen kokonaisuudet ja auttamaan asiakkaitamme sopivien laitteiden valinnassa. Virtausmittarit ovat alusta lähtien olleet yksi keskeisistä tuoteryhmistämme, joten pystymme palvelemaan sinua nopeasti ja vankalla ammattitaidolla.

Toimitusohjelmaamme kuuluvat muun muassa magneettiset määrämittarit, coriolis- ja termiset massavirtausmittarit, ATEX hyväksytyt ultraäänimittarit sekä fluidistori- ja vortex virtausmittarit. Lisäksi valikoimastamme löytyvät myös ATEX hyväksytyt soikioratasmittarit, joiden sovelluskohteena on viskoosien nesteiden tarkka virtausmittaus. Tyypillisiä virtausmittauksen sovelluksia ovat muun muassa biokaasun ja muiden kaasujen virtauksen mittaus sekä veden, ilman ja höyryjen määrämittaukset.

Virtausmittareihin liitettävillä kompensointi- ja energialaskureilla saadaan laskettua esimerkiksi kulutettu kaukolämmön lämpöenergia ja eri kaasujen massa- ja tilavuusvirtaukset. Palveluihimme kuuluu myös eri sovellusten vaatimien laskurien konfigurointi ja käyttöönotto. 

Jukka Pahkala
045 354 5245 | Lähetä viesti

virtausmittaus-thumb-214x300

Nesteiden virtausmittaus

Neste-300x300

Tuotevalikoimaamme kuuluvat magneettiset määrämittarit, coriolis periaatteella toimivat massavirtausmittarit, soikioratasmittarit ja turbiinimittarit. Valitsemme eri sovelluksiin parhaiten sopivan mittausmenetelmän.

Kaasujen virtausmittaus

Kaasu-300x300

Viimeisimpään ultraääniteknologiaan perustuvat vortex mittarit, termiset massavirtamittarit sekä coanda ilmiöön perustuvat fluidistori virtausmittarit. Esimerkkinä biokaasun ja LNG:n virtauksen mittaus ja energiasisällön määritys.

MID mittarit ja energialaskurit

Energia-300x300

Toimitusohjelmaamme kuuluvat myös MID hyväksytyt magneettiset ja ultraääni-virtausmittarit sekä energialaskurit ja niiden käyttöönotto- ja huoltopalvelut. Mittarimme ovat käytössä kymmenissä voimalaitossovelluksissa.