Virtausmittaus

Virtausmittaus teollisuusolosuhteissa vaatii käyttökohteeseen sopivan ja luotettavaan teknologiaan perustuvan virtausmittarin. Nesteiden ja kaasujen virtausmittaukseen löytyy valikoimastamme useita erityyppisiä ja eri mittausmenetelmiin perustuvia virtausmittareita.

Toimitusohjelmaamme kuuluvat mm. magneettiset määrämittarit, termiset massavirtausmittarit, turbiini ja ultraäänimittarit esimerkiksi maakaasun laskutusmittauksiin sekä kaikki mahdolliset dp-virtausmittarit. Tyypillisiä virtausmittauksen sovelluksia ovat biokaasun ja muiden kaasujen virtauksen mittaus sekä veden, ilman ja höyryjen määrämittaukset.

Olemme toimittaneet virtausmittauksen ratkaisuja prosessien tehostamiseen ja turvallisuuden parantamiseen jo vuodesta 1984. Virtausmittaus on alusta lähtien ollut keskeinen tuoteryhmämme, joten pystymme palvelemaan asiakkaitamme vankalla ammattitaidolla. Alan johtavien päämiesten tuoteportfolio takaa sen, että pystymme tarjoamaan laajatkin virtausmittauksen kokonaisuudet eri käyttökohteisiin.

Virtausmittareihin liitettävillä kompensointi- ja energialaskureilla saadaan laskettua esimerkiksi kulutettu kaukolämmön lämpöenergia ja eri kaasujen massa- ja tilavuusvirtaukset. Palveluihimme kuuluu myös eri sovellusten vaatimien laskurien konfigurointi ja käyttöönotto. 

Jukka Pahkala
045 354 5245 | Lähetä viesti

virtausmittaus-thumb-214x300

Nesteiden virtausmittaus

fuji-ultraäänivirtausmittarit-nesteille-300x241

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. paine-eroon perustuvat virtausmittarit, kompaktilaipat, pitot-putket, venturit, laipalliset ja putken päälle asennettavat ultraäänimittarit sekä magneettiset määrämittarit.

Kaasujen virtausmittaus

Sage-300x300

Viimeisimpään ultraääniteknologiaan perustuvat mittarit, termiset massavirtamittarit sekä kaikki mahdolliset dp-virtausmittarit. Esimerkkinä biokaasun ja LNG:n virtauksen mittaus ja energiasisällön määritys.

MID mittarit ja energialaskurit

SITRANS_FUE380-247x300

Toimitusohjelmaamme kuuluvat myös MID hyväksytyt magneettiset ja ultraääni-virtausmittarit sekä energialaskurit ja niiden käyttöönotto- ja huoltopalvelut. Mittarimme ovat käytössä kymmenissä voimalaitossovelluksissa.