Virtausmittari oikein mitoitettuna ja valittuna

Virtausmittari nesteille Beupilta

Kokemuksemme ja osaamisemme virtausmittauksiin liittyvissä mittaustekniikoissa on erittäin korkealla tasolla. Virtausmittarien kokonaistoimitukset voimalaitoksille ja kattilateollisuuteen ovat olleet merkittävä osa liiketoimintaamme yhtiön perustamisesta lähtien. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan ratkaisun. Tarjoamme myös kalibrointipalvelut tarvittaessa.

Toimitusohjelmaamme kuuluu kattava valikoima erityyppisiä ja eri mittausmenetelmiin perustuvia virtausmittareita nesteiden ja kaasujen sekä ilmamäärän mittaukseen. Toimitamme magneettiset määrämittarit, termiset massavirtausmittarit, turbiini- ja ultraäänimittarit esimerkiksi maakaasun laskutusmittauksiin sekä kaikki mahdolliset paine-eroon perustuvat virtausmittaukset.

Saat meiltä myös MID hyväksytyt mittaukset ja niiden käyttöönotto- ja huoltopalvelut.

Virtausmittarit ovat alusta lähtien olleet keskeinen toimialueemme ja palvelemme asiakkaitamme vankalla ammattitaidolla. Tunnettujen päämiesten tuoteportfolio takaa sen, että pystymme tarjoamaan laajatkin virtausmittausten kokonaisuudet eri käyttökohteisiin. 

Virtausmittauksiin liittyvät tuoteryhmät

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*