Virtausmittarit nesteille

Virtausmittarit nesteiden virtauksen mittaukseen. Toimitusohjelmastamme löytyvät esimerkiksi magneettiset virtausmittarit, massavirtausmittarit, soikioratasmittarit ja turbiinimittarit. Virtausmittarit tulee valita sovelluskohteeseen niin, että mittaustarkkuus ja luotettavuus pysyy korkeana myös haastavissa olosuhteissa. Teollisuuden virtausmittarit ovat jo pitkään olleet toimitusohjelmassamme ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat ratkaisut ja asiantuntemuksemme virtausmittareissa ja virtausmittauksiin liittyvissä mittaustekniikoissa.

Jukka Pahkala
045 354 5245 | Lähetä viesti

badger-magneettiset-maaramittarit-195x300

Magneettiset virtausmittarit

Magneettiset virtausmittarit tai magneettiset määrämittarit soveltuvat nesteille, joiden johtokyky on vähintään 5 uS/cm (ionivaihdetulle vedelle 20 uS/cm). Tuotevalikoimassa ovat laipalliset, laippojen väliin asennettavat ja hygieniset anturit putkikoihin DN 10 … DN 600, IP65 / IP67 / IP68 sekä ATEX luokitellut versiot. Antureiden vuorausmateriaaleiksi voidaan valita mm. kumi, PVDF, PTFE tai keraaminen vuoraus.

Vaikeasti saavutettaviin tai kaukana oleviin mittauspaikkoihin voidaan asentaa paristokäyttöinen, sisäänrakennetulla data-loggerilla varustettu magneettinen virtausmittari, jonka paristojen kestoikä on 10 tai optiona jopa 20 vuotta.

KATflow170-147x300

ATEX hyväksytyt ultraäänimittarit

Ultraäänen kulkuaikaan perustuvat virtausmittarit mittaavat putken ulkopuolelta (ns. clamp-on), mittalaitteiston asennus on erittäin helppo ja nopea minimi asennuskustannuksin.

Mittauslaitteisto on ATEX luokiteltu joten se soveltuu asennettavaksi myös räjähdysvaarallisiin tiloihin. Mittausalueen laajuus on 1:100 ja laitteisto soveltuu DN10 – DN3000 putkille mittaustarkkuuden ollessa 0.15% lukemasta.

Oval-Gear-277x300

Soikioratasmittarit

ATEX hyväksytyt Badger soikioratasmittarit soveltuvat viskoosien nesteiden tarkkaan mittaukseen. Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. mineraali- ja hydrauliikkaöljyt, liuottimet, jarru- ja jäähdytysnesteet jne.

Mittarivalikoima kattaa putkikoon DN 12 … DN 80 ja virtausalueet 0-1 … 700 l/min, mittaustarkkuus on +/- 0.5% ja toistettavuus +/- 0.03%. Mitattavien nesteiden lämpötila-alue on -30 C … +120 C ja lähtöviesteinä saadaan pulssi- ja mA ulostulot.

Cox-1-293x300

Turbiinimittarit

Turbiinimittarit soveltuvat puhtaiden, suhteellisen alhaisen viskositeetin omaavien nesteiden pienten määrien tarkkaan mittaamiseen. Mittarikoot ulottuvat DN5 – DN150 ja paineluokat aina PN400 asti.