Tarvitsemme lisää tekijöitä!

By 14.8.2017 Yleinen

Organisaatiomme kasvusta johtuen palkkaamme kaksi osaavaa tuotepäällikköä

Vahvistamme organisaatiotamme kahdella myynnillisellä tuotepäälliköllä. Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on kykyä kasvattaa omaa asiakaskenttääsi positiivisella asenteella ja aktiivisella otteella sekä vahvistaa jo olemassa olevia asiakassuhteitamme Suomessa. Tehtävässä saat vastuuta ja pääset edustamaan alan huippuratkaisuja. Vastuullesi tuleva tuoteportfolio määrittyy kokemustaustastasi perusteella.

Tuotepäällikkönä ymmärrät asiakkaan toiminnan ja teollisuusprosessien vaatimukset sekä kykenet tarjoamaan asiakkaidemme tarpeisiin sopivat ratkaisut. Saavutat tuloksia asiakkaidemme, organisaatiomme ja edustamiemme päämiesten välisellä yhteistyöllä.

Sinulla voi olla esimerkiksi automaatiotekniikan, prosessiautomaation, prosessitekniikan, kemiantekniikan tai fyysikon tausta. Näiden alojen tuntemus ja teollisuuden prosessien ymmärtäminen ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Päästömittausten tuntemus katsotaan tehtävässä eduksesi. Olet saattanut hankkia kokemusta myös laitteiden huollon parista. Sinulla on usean vuoden kokemus alalta ja olet työskennellyt analysaattoreiden, kaasuhälyttimien, virtausmittareiden tai kenttälaitteiden parissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän alalla tunnetun ja arvostetun laitetoimittajan organisaatiosta. Pääset itsenäisesti ohjaamaan omaa toimintaasi sekä vastaamaan tuoteperheestäsi sekä asiakkaistasi. Pienessä yrityksessä edellytämme kaikilta aktiivista osallistumista yrityksen toiminnan kehittämiseen, antaen samalla mahdollisuuden tuoda esiin ja toteuttaa omia näkemyksiä ja visioita liiketoiminnan kasvattamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa konsultti Pekka Kahelin, puh. 050 469 5476 ja Heimo Halonen, puh. 040 706 3635. Hae tehtävää 27.08.2017 mennessä lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.com/fi-fi, viitteellä FI-11232. https://www.mercuriurval.com/global/Opportunity/?jobadid=49291&refno=FI-11232

Voit ottaa yhteyttä myös Beup Automation Oy Susanna Rinta, puh. 041 433 1882