Primäärisulkuventtiilit ja sulkuventtiilit painemittareille ja -lähettimille

Primäärisulkuventtiilit, painemittariventtiilit ja insinöörihanat korkeapainelinjoihin. DIN 16270 – DIN 16272 Form A tai B mukaiset painemittariventtiilit on saatavana valuista tai takeista valmistettuina, käyttötarpeen mukaisilla liitännöillä. 

Primäärisulkuventtiilejä on saatavana kolmena eri kokona 3/7/11 DN: 8 – 14, PN max. 400 bar, T max 250°C (T 500°C ulkopuolisella karakierteellä). Ehdotonta tiiviyttä vaativiin prosesseihin venttiilit voidaan varustaa paljetiivisteillä.   

Bollinin valikoimasta löytyy yli 10 000 erilaista liitäntävaihtoehtoaSaatavilla on myös kulmaventtiilisovellus. Primäärisulkuventtiilisovelluksissa voidaan rakentaa tarvittaessa myös ns. kaksoissulkuventtiilejä.  

Sulkuventtiilien toimituksiin kuuluvat sovittaessa CAD piirustukset, osaluettelot sekä tarkastus- ja materiaalitodistukset (EN 10204 – 3.1/3.2 tai ASME) vaatimusten mukaisesti. 

  • Yli 10 000 erilaista liitäntävaihtoehtoa 
  • Nopeat toimitukset 
  • Erikoissovellukset 

Kaikkiin prosessiteollisuuden kohteisiin. 

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*