Sage Prime on terminen massavirtamittari kaasujen mittaussovelluksiin

Beup päämiehet - Sage Metering

Sagen Prime on virtausmittarien sarjan suosituin mittari. Mittarissa on selkeä OLED-näyttö, jossa on nähtävillä mittaustiedot virtauksesta sekä numeerisena että graafisena osoituksena. Lisäksi mittari näyttää lämpötilan, tehon ja kumulatiivisen laskennanTermisen massavirtausmittarin etuina on muun muassa suora massamäärän mittaus. Terminen mittausmenetelmä on lähes ainoa tapa mitata massamäärää coriolis-periaatteen lisäksi.  

Sage Prime -virtausmittarissa ei ole liikkuvia osia, eikä massavirran laskentaan tarvita erillisiä lämpötilan tai paineen mittauksia. Luja kaksipuolinen IP 66 -suojattu kotelo erottaa mittarin elektroniikan etuosan näyttöyksiköstä.  Mittarin takaosassa sijaitsee liitynnät, joihin kytketään signaalit ja käyttöjännitteet 24VDC tai optiona 230 VAC.

Sage Prime -virtausmittari voidaan toimittaa erillisellä lähetinanturi sovelluksella (SRP, separate) tai kompaktina mittarina, jossa anturi on integroituna lähettimeen (SIP, integrated). Asennusventtiilin avulla anturin irrotus prosessista on helppoa myös prosessin käynnissä ollessa. Myös kiinteä asennustapa on mahdollinen. Mittari toimitetaan aina tehdaskalibroituna, jolloin saavutetaan paras mahdollinen mittatarkkuus. Kalibrointi suoritetaan yli 110 kalibrointipisteen avulla. Tehon osoituksen avulla mittarin kalibrointi voidaan tarkistaa helposti ja nopeasti prosessia häiritsemättä.

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Beup huolehtii laitteista koko elinkaaren ajan ja tarjoaa myös varaosatoimituksen, jolloin asiakas Suomessa saa luotettavaa laitehuoltoa suomeksi.

  • Helppokäyttöinen. Termisen mittausperiaatteen vuoksi anturissa ei ole liikkuvia osia ja painehäviö on erittäin pieni. Lähes huoltovapaa mittausmenetelmä, vain anturipään puhdistus riittääPatentoidun asennusventtiilin ansioista huolto ja kalibrointi onnistuvat myös prosessin ollessa käynnissä. 
  • Erillisellä anturilla (SPR) vahvistimen ja anturin välinen etäisyys max 300 metriä.  
  • Laaja mittausalue, jopa 100:1Etuna myös HART ja Modbusyhteensopivuus. 

Sage Prime soveltuu virtausmittaukseen eri kaasuille, kuten maakaasu, ilma, biokaasut sekä muut kaasut, eri teollisuuden kohteissa, kuten 

  • Prosessiteollisuus 
  • Voimalaitokset 
  • Paperi- ja kemianteollisuus 
Koko  Lähetinosa 117 x 165 x 110 mm 
Anturit, vakiokoko  6″, 12″, 15″, 18″, 24″, 30″, 36″ ja 48″: 

152 mm, 304 mm, 381 mm, 457 mm, 609 mm, 762 mm, 914 mm ja 1219 mm 

Kotelon materiaali  Alumiiniseos 
Anturin materiaali  316L SS tai Hastelloy C267 
Suojausluokka  NEMA 4X (IP66) 
Läpiviennit  ½” NPT kaapeliläpivienti tulpattuna 
Syöttöjännite  24 VDC, 115/230 VAC < 2,5 W (Optiona aurinkokennosovellus 12 VDC) 
Näyttö  OLED, vihreä teksti mustalla taustalla. Virtaus, lämpötila, laskuri, graafinen virtauksen osoitus sekä mittausteho 
Ulostulot  4-20mA sekä 24 VDC pulssi. RS-485 Modbus RTUHART
 
Käyttölämpötila  Lähetin: -40°C to +65°C. Prosessilämpötila -40…+93 °C, optiona 232 °C 
Paine  34 bar(g), optiona 67 bar(g) 
Tarkkuus  +/- 1,0 % lukemasta, +/- 0,5 % täydestä alueesta 
Toistettavuus  +/- 0,2 % 
Hyväksynnät  ATEX: Class 1, Div 2, 

Groups B, C, D, T4 sekä ATEX: Ex nA IIC T4 

Standardit  EN61000-6-4 for Electromagnetic compatibility 

EN61000-3-2 for Harmonics 

EN61000-3-3 for Flicker 

EN61000-6-2 for Electromagnetic Compatibility (Immunity 

for Industrial Environments), which includes EN61000-4-2 for ESD 

EN61000-4-3 for Radiated Immunity 

EN61000-4-4 for EFT/B; EN61000-4-5 for Surge 

EN61000 for Conducted Immunity 

EN61000-4-8 for Magnetic Immunity 

EN61000-4-11 for Voltage Interruptions 

Turvallisuus  ANSI 12.12.01, Electrical Equipment for Use in Class I and II,  

Division 2, and Class III HazardousCSA C22.2 No. 213-M1987 (R1999), 

UL/CSA 61010-1 

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*