Rikkianalysaattori nestemäisille hiilivedyille

XOS

Sindie rikkianalysaattorit todella tarkkaan rikin mittauksen laboratoriossa mm. vähärikkisestä dieselistä ja bensiinistä tai raskaammista polttoaineista ja raakaöljystä. Helppokäyttöisen rikkianalysaattorin mittaus perustuu röntgenfluoresenssi-teknologiaan (XRF) ja XOS:n patentoimaan monokromaattiseen säteilyyn perustuvaan tekniikkaan. Monokromaattinen säteily parantaa mittauksen tarkkuutta, pienentää taustahälyä ja mahdollistaa alhaisemman toteamisrajan (LOD – Limit of Detection).

Sindie rikkianalysaattori laboratorioon

Rikkianalysaattoreita löytyy kahta eri mallia. Sindie 7039 mittaa ASTM 7039 ja ISO 20884 standardien mukaisesti. Sindie 2622 malli mittaa edellä mainittujen standardien lisäksi ASTM 2622 mukaisesti. Rikin toteamisraja on 0.15 ppm ja dynaaminen mitta-alue 0.15 ppm – 3000 ppm, tarvittaessa 10 wt% asti.

XOS:n analysaattorit on suunniteltu öljyteollisuuden tarpeisiin ja Sindie rikkianalysaattorit ovat maailmanlaajuisesti käytössä laboratorioissa, joissa analysoidaan petrokemian tuotteita. Rikkianalysaattoreihin saa lisävarusteena 8 näytteen autosamplerin sekä LIMS ohjelmiston.

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista. Beup huolehtii laitteista koko elinkaaren ajan, ja tarjoaa myös varaosatoimitukset. Asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä.

Sindie rikkianalysaattorin hyödyt

  • Parempi mittatarkkuus, pienempi taustahäly ja alhaisempi toteamisraja XOS:n patentoiman monokromaattiseen säteilyyn perustuvan tekniikan myötä.
  • Helppo ja nopea käyttää. Kosketusnäyttö, mittavalmis heti pistokkeeseen yhdistämisen jälkeen, nopea mittaus (30-900s). Rikkianalysaattorin käytössä tarvita heliumia tai ulkoista vakuumipumppua.
  • Alhaiset kunnossapitokulut ja pieni koko. 

Rikkianalysaattorit ovat maailmanlaajuisesti käytössä laboratorioissa

  • Jalostamoilla
  • Terminaaleissa
  • Kolmannen osapuolen testilaboratorioissa
Sindie 7039 Gen3 Dynaaminen mitta-alue 0.15 ppm – 3000 ppm
   Toteamisraja (LOD) 0.15 ppm (300s)
   Näytekuppi Accucell
   Optiot Autosampler kahdeksalle näytteelle, laajennettu mitta-alue 0.3 wt% – 10 wt%
Sindie 2622 Gen3 Dynaaminen mitta-alue 0.15 ppm – 10 wt%
   Toteamisraja (LOD) 0.15 ppm (300s)
   Näytekuppi Accucell
   Optiot Autosampler kahdeksalle näytteelle

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*