BARTEC räjähdyspaineen kestävä yhdistelmäkotelo

Bartecin räjähdyspaineen kestävä yhdistelmäkotelo, joissa Exd ja Exe on yhdistetty samaan koteloratkaisuun. ATEX-luokittelemattomat sähköiset komponentit asennetaan kotelon Exd-puolelle ja liitännät Exe -puolelle. Näin liitännät ovat helpommin saavutettavissa avaamatta varsinaista laitekoteloa ja muutokset tai lisäykset kytkentöihin voidaan tehdä asiantuntevan sähköasentajan toimesta.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut räjähdyspaineen kestävät yhdistelmäkotelot ovat saatavissa useassa standardikoossa. Kotelon ikkuna voidaan sijoittaa oven sijaan myös kotelon sivulle tai takaseinään.

  • Pultatulla tai kierrettävällä kannella
  • Useita kaapeliläpivientimahdollisuuksia
  • Kytkennät helposti saavutettavissa avaamatta varsinaista laitekoteloa

Käyttölämpötila-alue jopa -50°C…+60°C

BARTECin räjähdyspaineen kestävät yhdistelmäkotelot soveltuvat monipuolisesti äärimmäisiin olosuhteisiin eri teollisuuden aloille, kuten:

  • Teollisuuden räjähdysvaaralliset tilat
Suojausluokka IP 66 (IP67 pyydettäessä)
Materiaali Pintakarkaistu ruostumaton teräs 316L/CF-3M

 

Mitat Katso datalehti
Käyttölämpötila-alue

(Ympäristön)

Standardi: -20 °C … 40 °C

Optio: -40 °C … +60 °C

Hyväksynnät ATEX:

Ex II 2 G/D or II 2(1/2)G/D

Ex d IIC T6 – T4

Normit EN/IEC: 60079-0, 60079-1

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*