Muut kenttälaitteet

kytkimet-www

Paine-, pinta- ja lämpötilakytkimet

SOR paine-, pinta- ja lämpötilakytkimet soveltuvat kaasu-, öljy-, prosessi- ja energiateollisuuden tarpeisiin. Tuoteohjelmaan kuuluu myös SIL 2 ja ATEX luokitellut kytkimet sekä lähetinversiot. SOR on tunnettu tuotteiden erittäin korkeasta laadusta, josta osoituksena ovat vuosikymmeniä teollisuuden vaikeissa olosuhteissa käytössä olleet tuotteet.

sor-esite-thumb-232x300

bartec-benke-lämpötilamittaus

Ainetta koskettamattomat lämpötilamittaukset

Bartec-Benkeltä ainetta koskettamattomia lämpötilamittauksia yli 30 vuoden kokemuksella. Lukemattomien asennettujen mittauksien ja -järjestelmien onnistuneet toimitukset ovat osoitus Bartec-Benken kyvystä ratkaista vaativien kohteiden mittaushaasteet. OEM-kohteet aina 250°C ympäristölämpötilaan saakka. Räjähdysvaarallisten tilojen anturit kuuluvat myös toimitusohjelmaamme.

bartec-benke-infrasmart-r300

Sovelluksia pyrometreille

  • liikkuvat kohteet
  • lyhyen mittausajan vaativat kohteet > 100ms
  • ei kosketusta mahdollistavat kohteet, kuten kalvot, lakat, lasipinnat, jne.
  • kohteet joiden lämpötila > 1500°C
  • epäsuora lämpötilamittaus
  • valaisevien ja ei valaisevien liekkien mittaaminen
  • HF-alueella olevat kohteet
redguard-ex

RedGuard® kaapeli paikallistaa lämpötilat myös räjähdysvaarallisissa olosuhteissa

Laitoksen turvallisuus ja luotettavuus sekä onnettomuuksien ennalta ehkäisy voidaan hoitaa kaapelilla, jossa on määrävälein lämpötilan mittaus. Osoitteellinen lämpötilan mittauspiste voi olla 2, 4, 7, 10 tai 20 m välein ja se voidaan väylän kautta liittää automaatio- tai paloilmoitusjärjestelmään. Patentoitu RedGuard® lämpötilan valvontajärjestelmä voidaan asentaa myös räjähdysvaarallisiin tiloihin. Lämpötila-alue on -55 °C … 105/125 °C. Järjestelmä on huoltovapaa. Lue lisää oheista esitteestä.

intertec

Kenttäkotelot ja kaapit

Intertec eristetyt kenttäkotelot ja kaapit soveltuvat myös ulkoasennuksiin. Toimitamme koteloihin ja kaappeihin halutessanne myös asennustarvikkeet ja lämmittimet. Lämmittimet saatavana myös ATEX- luokituksilla.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoa!