Prosessianalysaattorit

Prosessianalysaattorit ovat maailmanlaajuisesti käytössä öljy- ja kaasuteollisuudessa, jalostamoilla, petrokemian prosesseissa sekä biokaasu- ja LNG sovelluksissa. Lopputuoteanalysaattori mittaa tuotteen laadun varmistaen, että prosessista saadaan vaatimusten mukaista tuotetta.

Bartec Benke ja Bartec ORB ovat yhdessä maailman johtava jatkuvatoimisten fysikaalisten ominaisuuksien analysaattoreiden kokonaistoimittaja. Kaikki analysaattorit mittaavat ASTM- ja korreloivien normien mukaisesti. Kaikki tuotteet on suunniteltu ja asianmukaisesti sertifioitu räjähdysvaarallisiin tiloihin.

Kari Rinta
0400 433 278 | Lähetä viesti

BARTEC-BENKE-AH-ENI-HVAC-150x150

Bartec-prosessianalysaattori-400x800px

Bartec-Benke prosessianalysaattorit

BARTEC BENKE on yli 50-vuoden ajan toimittanut analysaattoreita ja näytteenkäsittelyjärjestelmiä, sekä ilmastoituja analysaattorisuojia öljynjalostamoille. Yhtiön toimitusohjelmaan kuuluu lisäksi NIR- analysaattorit, moduulirakenteiset kaasukromatografit biokaasu- ja LNG-sovelluksiin sekä kaasun kosteuden mittaukset.

Lisätietoa analysaattoreista: Bartec-Benke www-sivu

bartec-orb-w800

Bartec ORB prosessianalysaattorit

USA:ssa valmistettavat ORB analysaattorit ovat nyt osa BARTEC Analysaattorit ja prosessimittaukset liiketoimintayksikköä.  Bartec ORB / BARTEC BENKE on maailmanlaajuisesti ainoa toimittaja, jonka tuotevalikoimasta löytyy on-line analysaattorit ASTM normin mukaisina. Öljy vedessä analysaattori Malli W-800 UV on yksi ORB tuotteista, lisätiedot oheisesta esitteestä Bartec ORB tuoteohjelmaan.

Lisätietoa: Bartec ORB analysaattorit

Bartec-analysaattorin-ilmanvaihtoyksikkö

Tehokas ja kompakti ilmanvaihtoyksikkö FKS-CLM Ex-alueelle

Bartec Benken pienikokoiset 2 tai 4 kW ilmanvaihtoyksiköt ratkaisevat  analysaattoreiden jäähdytysongelmia. Kiinnitys analysaattorisuojien seinään. ATEX-sertifioitu laite toimii lämpötila-alueella -40 °C … +55 °C. Lämmitys/jäähdytystoiminnolla ylläpidetään tavoiteltu lämpötila kopeissa ja suojissa olosuhteiden muuttuessa. Helppo asennus ja käyttöönotto myös jälkikäteen.