Polttoon liittyvät mittalaitteet

Paloilman mittaus voi osoittautua haastavaksi suurissa paloilmakanavissa kun käytettävissä ei yleensä ole käytettävissä riittävän pitkää suoraa osuutta venturimittauksille. Lamtecin kehittämä paine-eroon perustuva mittakehikko on toimiva ratkaisu savukaasujen määrämittauksiin. Pienemmissä putkissa voidaan käyttää valikoimastamme löytyvää termistä massavirtausmittaria.

paloilman-mittakehikko-havainnekuva
paloilman-mittakehikko

Paloilman mittaus mittakehikolla kanavissa ja putkissa

Virtausmittaus kaasumaisille aineille kanavassa tai putkessa. Perusmateriaalina haponkestävä teräs lämpötilaan 400 C asti, tarvittaessa valmistus eri materiaaleista käyttökohteen prosessiarvojen mukaan. Tavanomaiseen tekniikkaan verrattuna pieni pysyvä painehäviö. Asennus putkiin ja kanaviin. Voidaan varustaa puhallusautomatiikalla mahdollisten tukosten poistamiseksi. Impulssiputkiliitäntä dp-lähettimille.

kytkimet-www

Painekytkimet ja painelähettimet

Määrittelemme ja mitoitamme eri sovellusten vaatimat painekytkimet ja paine- sekä paine-erolähettimet. Valikoimastamme löytyy SIL 2 ja ATEX-luokitellut painekytkimet ja -lähettimet. Saatavana erilaisilla liitännöillä asennusventtiileineen.

Katso myös SOR-esite