Kustannustehokas ja monipuolinen nestekaasuhälytin Dega NS III 

Pieni ja monipuolinen nestekaasuhälytin Dega NS II

Dega NS III kaasuhälytin on laadukas, metallirunkoinen, omalla näytöllä ja releillä varustettu standalone-tyyppinen kaasuhälytin, joka toimii erinomaisesti esimerkiksi nestekaasuhälyttimenä. Valittavissa on runsaasti erilaisia antureita muun muassa palaville ja myrkyllisille kaasuille sekä happikaasun valvontaan. Saatavilla on myös IR- ja PID-antureita. Dega NS III -malli on ATEX-luokiteltu, ja se on hyväksytty käytettäväksi ATEX-alueelle 1. Myös lämpötila-alue on erittäin laaja -40°C – +60 °C (ATEX). 

Dega NS III toimii erinomaisesti esimerkiksi nestekaasuhälyttimenä

Dega NS III-nestekaasuhälytintä voidaan käyttää sellaisenaan, tai laite voidaan kytkeä osaksi järjestelmää tai kaasuhälytinkeskukseen. Keskukseen kytkentä onnistuu helposti joko sarjaliikenteen tai 4-20mA ulostulon avulla. Nestekaasuhälyttimen oma näyttö näyttää reaaliaikaisen kaasulukeman, ja releisiin saa helposti kytkettyä esimerkiksi valosummerin ilmoittamaan kaasupitoisuuden noususta. Näytöltä on mahdollista esimerkiksi lukea huippuarvoja, säätää hälytysrajoja tai tehdä laitteen kalibrointi magneetin avulla. 

Degan NSmallista on saatavilla myös muovikuorinen versio NS II, joka soveltuu käytettäväksi ATEX-alue 2:lle. Nämä molemmat on saatavilla myös ilman näyttöä ja releitä, jolloin ne toimivat pelkkinä lähettiminä osana kaasuhälytinjärjestelmää. 

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa nestekaasuhälyttimien huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Beup huolehtii laitteista koko elinkaaren ajan, ja tarjoaa myös varaosatoimituksen määräaikaishuoltoa varten, jolloin asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä. 

Dega NS III -nestekaasuhälyttimen hyödyt

  • Erittäin kustannustehokas. Dega NS III nestekaasuhälytin on hankintahinnaltaan edullinen ja ominaisuuksiltaan kattava. Sen vaihtoanturit ovat edullisia, mikä tekee käyttökustannuksista matalat. Usean hälyttimen järjestelmissä saavutetaan huomattavia säästöjä kaapelointikuluissa sarjaliikenteen avulla. 
  • Taipuu moneen käyttötarkoitukseen. Hyvät kytkentävaihtoehdot sekä monipuoliset ominaisuudet tekevät Dega NS III-kaasuhälyttimestä loistavan vaihtoehdon lukuisiin eri sovelluksiin. Hälyttimen laaja anturivalikoima sekä lämpötila-alue takaavat, että laitteen voi asentaa vaativiinkin olosuhteisiin monelle eri kaasulle toimimaan joko itsenäisesti tai osana järjestelmää. 
  • Luotettava. Degan luotettavat ja tarkat mittausanturit takaavat käyttäjälle mielenrauhan kaikissa olosuhteissa. Näytön avulla käyttäjä näkee kaasupitoisuuden hetkessä paikan päällä. 

Dega NS III nestekaasuhälytin soveltuu myrkyllisten ja palavien kaasujen sekä happikaasujen valvontaan eri teollisuuden kohteissa, kuten: 

  • Kemian ja petrokemianteollisuus
  • Kaivos ja terästeollisuus
  • Voimalaitokset
  • Laboratoriot
  • Kaasuvarastot
  • Muu teollisuus
Koko  150 x 170 x 65 mm 
Paino  2,1 kg 
Suojausluokka  IP64, IP66 roiskesuojuksen kanssa 
Läpiviennit  2 x M20 
Syöttöjännite  828 VDC, 1.2W 
Näyttö  LCD, operointi magneetin avulla 
Ulostulot  4-20 mA, RS485, Modbus
 
Kosteus  0 to 95%  
Hyväksynnät  ATEX: 

II 2G Ex d IIB+H2 T6 Gb Tamb: -40°C – +60°C 

Asennus ATEX zone 1 

Turvallisuus  EN61508: SIL 2 
Anturityypit  Katalyytti, sähkökemiallinen, infrapuna, PID, puolijohde 

Yleisimmät valvottavat kaasut, katso koko lista esitteestä.

  Mittausalue  Anturin tyyppi 
Palavat  0-100% LEL  Katalyytti, IR 
Asetoni  0-5000ppm  PID 
Ammoniakki  0-100ppm  Sähkökemiallinen 
Etanoli  0-100% LEL  IR 
Kloori  0-20ppm  Sähkökemiallinen 
Happi  0-30% vol.  Sähkökemiallinen 
Metaani  0-100% LEL  Katalyytti, IR 
Typpidioksidi  0-20ppm  Sähkökemiallinen 
Klooridioksidi  0-1ppm  Sähkökemiallinen 
Rikkidioksidi  0-20ppm  Sähkökemiallinen 
Hiilimonoksidi (häkä)  0-1000ppm  Sähkökemiallinen 
Hiilidioksidi  0-5% vol.  IR 
Otsoni  0-5ppm  Sähkökemiallinen 
Pentaani  0-100% LEL  IR 
Propaani, nestekaasu (LPG)  0-100% LEL  IR, Katalyytti 
Rikkivety  0-50ppm 

0-2000ppm 

Sähkökemiallinen 
Tolueeni  0-9000ppm  PID 
Vety  0-100% LEL 

0-1000ppm 

Katalyytti, sähkökemiallinen 

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*