BARTEC muovinen polyesterikotelo

Muoviset polyesterikotelot soveltuvat hyvin erilaisiin teollisuussovelluksiin ja erityisesti erittäin haastaviin kohteisiin, joissa on aggressiivisia kemikaaleja tai vaaditaan kovaa mekaanista kestävyyttä. Esimerkiksi ohjainkoteloksi painikkeiden ja merkkilamppujen kanssa.

Muoviset polyesterikotelot soveltuvat ATEX-alueelle ja kestävät hyvin altistusta eri kemikaaleille ja niillä on laaja käyttölämpötila-alue. Koteloita saa monessa eri koossa lähtien 80x70x55 mitoista aina 600x250x120 asti. Kotelon sisällä on kierteiset holkit, joihin voi kiinnittää asennuskiskot tai -levyt.

  • Hyvä kemikaalikesto
  • Laaja kokovalikoima
  • Soveltuu Atex tilaluokkiin 1/21, sekä tilaluokkiin 2/22
  • Suojausluokka IP 66 (EN 60529/IEC 60529)

Laaja käyttölämpötila-alue -20 °C…+95 °C, optiona -55 °C…+100 °

BARTECin muoviset polyesterikotelot soveltuvat monipuolisesti seuraaville teollisuuden aloille

  • Teollisuuden räjähdysvaaralliset tilat
Suojausluokka IP 66 (EN 60529/IEC 60529)
Materiaali Lasikuidulla vahvistettu polyesteri, EN60079-0 halogeenivapaa
Mitat Katso datalehti
Paino Katso datalehti
Resistanssi/Vastus Pintavastus < 109 Ω (musta kotelo)

Pintavastus < 1012 Ω (harmaa kotelo)

Käyttölämpötila-alue

(Ympäristön)

EPDM: -20 °C up to +95 °C

Silikoni: -55 °C up to +100 °C

Hyväksynnät ATEX:

Ex II 2G Ex e IIC Gb

Ex II 2D Ex tb IIIC Db IP 66

IECEx:

Ex e IIC Gb

Ex tb IIIC Db IP66

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*