MID virtausmittarit ja energialaskurit

Luotettavat MID-hyväksytyt virtausmittarit ja energialaskurit teollisuuden käyttökohteisiin sekä kaukolämmön laskutusmittauksiin. Kaukolämmön energian mittauksessa käytettävä laite tunnetaan myös nimellä lämpöenergiamittari tai kaukolämpömittari. Lämpöenergiamittari on kokonaisuus, jonka osia ovat virtausanturi, lämpötila-anturit ja lämpömääränlaskin. Virtausanturi mittaa kaukolämpöverkostossa kiertävän vesimäärän, lämpötila-anturit mittaavat meno- ja paluuveden lämpötila-eron ja näiden tietojen perusteella lämpömääränlaskin laskee kohteessa kulutetun lämpöenergian.

MID-M5000-262x300

MID hyväksytyt magneettiset virtausmittarit

Badger M5000 magneettinen määrämittari.

Laskutusmittaukseen hyväksytty (MID MI-001 ja OIML R49-1). Antureiden koot ovat DN15 – DN600 ja mitattavan nesteen lämpötila-alue on -40 – +150 C. Paristokäyttöisen vahvistimen paristojen käyttöikä on 10 – 20 vuotta.

SITRANS_FUE380

MID hyväksytty ultraäänivirtausmittari

Siemens FUS380 on MID-hyväksytty ultraäänivirtausmittari.

Virtausmittarin ulostulona on vain pulssi. Anturi toimitetaan tehdaskalibroituna ja vahvistin valmiiksi ohjelmoituna. Ohjelmointiin ei voi tehdä muutoksia. Mitattavan nesteen lämpötila on aina 150/200°C asti.

Energialaskuri_erw_700-218x300

Energialaskurit (ERW 700)

Laskurissa on näyttö, josta voidaan lukea lämpöenergia, lämpöteho, massa- ja tilavuusvirtaus, paine, lämpötila, tiheys, hälytykset jne. Hyväksynnät/Standardit: PTB/MID. Lämpöenergian ja höyrymäärän laskija (kylläinen ja tulistettu höyry). Lämpömäärän laskenta (kaukolämpö). Kaasumäärän (normikuutiot) laskenta. Kokonaistoimitukseemme kuuluu: laskurin lisäksi sovelluksen vaatima virtausmittari, paine- ja lämpötilalähetin, laskurin konfigurointi ja käyttöönottopalvelut.

Olemme Siemens instrumentointituotteiden partneri

Beup Automation Oy toimii Siemensin instrumentointituotteiden partnerina ja jälleenmyyjänä.
Siemensin tuotteiden tarkoituksena on täydentää Beupin tuoteportfoliota kattamaan koko instrumentointi.

Siemens_instrumentation_partner