Energia- ja kompensointilaskuri virtausmittauksille

Beupilta Fuji Electricin tuotteita

Energialaskuri Metra ERW 700 soveltuu kaikentyyppisten virtausten energialaskentaan ja virtausten kompensoitiin. Laskuri on MID MI004 -hyväksytty ja soveltuu siten laskutusmittauksiin. Laskuri voidaan parametroida useisiin eri toimintoihin, kuten kylläisen ja tulistetun höyryn laskenta, kaasujen normikuutiot, lämmitys- tai jäähdytysenergian laskenta sekä nettoenergian laskenta.

Laskurin painikkeiden kautta parametrointi onnistuu helposti. Parametreissä on valittavana runsas valikoima eri mittausantureita ja laskentasovelluksia. Vakioliityntöjen analogisten tulojen lisäksi on valittavana myös pulssitulot ja lämpötila-anturisignaalit (Pt100, Pt500 ja Pt1000). Väyläliitynnöiksi voidaan valita Modbus, M-bus tai Ethernet -liitynnät.

Signaalien määrää voidaan laajentaa IO-lisäkorttien avulla. Tulosignaalien erittäin korkean resoluution (24 bit) ansioista Metra ERW 700:n laskentatarkkuus on markkinoiden huippuluokkaa. Laskurin erilaisia näyttösivuja voi tarvittaessa parametroida jopa kaksikymmentä kappaletta. Eri näyttösivuja, lokitaulukkoa sekä muita tietoja operoidaan etupaneelin painikkeiden avulla.

Sisäiseen lokimuistiin on mahdollista tallentaa 8000 tietoa. Lokin avulla voidaan tarkastella aikaleiman mukaan mittauksien ja kumulatiivisten laskentojen lukemia, minimi- tai maksimitietoja, hälytyksiä jne. Kattava lokitiedosto on helppo tallentaa laitteen mukana toimitettavan ohjelmatyökalun avulla.

Kompaktin koteloinnin ansiosta erillistä kotelointia ei tarvita, ja laitteen voi asentaa kentälle suoraan. Kotelon IP 65 -suojausluokka ja kestävä rakenne soveltuvat hyvin erityyppisiin teollisuusympäristöihin. Metra ERW 700 on laajasti käytössä useissa energian ja määrän mittauksissa, joissa vaaditaan korkeaa laatua ja viranomaisten hyväksyntää. Joustavien ja monipuolisten laskentaominaisuuksien vuoksi laskuri soveltuu lukuisien erilaisten prosessiympäristöjen laskurilaiteeksi.

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Beup huolehtii laitteista koko elinkaaren ajan, ja tarjoaa myös varaosatoimituksen määräaikaishuoltoa varten, jolloin asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä.

  • Erittäin laajat ja monipuoliset ohjelmointimahdollisuudet.
  • Hyväksytty energian laskutusmittauksiin, MID MI004.
  • Lämpötilamittauksissa vakiona myös Pt100/500/1000 -nelijohdinliitynnät (2 kpl).

Metra ERW 700 toimintatyypit: Lämpölaitosten laskutusmittaukset, nettoenergian-, summan- ja erotuksen laskennat sekä prosessiteollisuuden virtausmittausten kompensoinnit ja energialaskennat. Käyttökohteina eri teollisuuden sovellukset, kuten:

  • Voimalaitokset ja lämpölaitokset.
  • Vesilaitokset.
  • Prosessiteollisuus.
Tuloliitynnät Vakio: 2 x Ain 0/4-20 mA, 2 x Din pulssi/Hz/tila, 2 x Pt100/500/1000
Lähtöliitynnät Vakio: 2 x Aout 4-20mA, 3 x Dout open collector
Lisäkortti In 2 x Ain 0/4-20 mA
Lisäkortti Out 2 x Aout 4-20 mA, 2 x Dout open collector
Lisäkortti PLS 7 x Din pulssi/taajuus/tila
Lisäkortti väylä M-Bus, Modbus RS 485, Ethernet, Profibus, (Modbus kortin kanssa)
Mitat 241 x 161 x 80 mm
Lämpötila 0…55 °C
Materiaali Kotelo ABS -40…80 °C, halogeenivapaa
Jännite 180-264 VAC, 18-36 VDC
Suojaus IP 65 IEC 529 / EN 60529
Fluidi Höyry, vesi, lauhteet, glygoli vesi, kaasut
Virtausanturit Paine-ero, lineaarinen, Vortex, magneettinen, V-cone, Gilfo, turbiini
Laskenta Höyry ja vesi, IAP WS IF-97
Laskenta kaasuille Ideaalikaasu, paine- ja lämpötilakorjaus, Redlich-Kwong, GERG 88
Näyttö Laskurissa tai erillisenä näyttöyksikkönä. 20 näyttösivua, kaksi rivinen

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*