Ilmamäärän mittaus kanavassa tai putkessa

Beupilta Lamtecin tuotteita

Lamtecin mittakehikko on kehitetty ilmamäärän virtauksen mittauksiin kanavissa tai putkissa. Mittakehikko soveltuu erinomaisesti esimerkiksi polttoilman mittaukseen suurissa kanavissa, joissa ei yleensä ole riittäviä suoria osuuksia tavanomaisille ratkaisuille.  

Mittakehikko asennetaan normaalisti laippojen väliin ilmakanavaan, joko pysty- tai vaaka-asennuksena. Laite on rakennettu useasta pitot– putkesta, jotka asennetaan kehikkoon ja liitetään paine-erolähettimeen impulssiputkilla. 

Mittakehikko itsessään aiheuttaa vain minimaalisen pysyvän painehäviön tavanomaiseen tekniikkaan verrattuna. Tarvittaessa mittakehikko voidaan varustaa puhallusautomatiikalla mahdollisten tukosten poistamiseksi.  

Mittakehikon perusmateriaalina on haponkestävä teräs lämpötilaan 400 °C asti. Tarvittaessa kehikko voidaan valmistaa eri materiaalista käyttökohteen prosessiarvojen mukaan. Kehikko soveltuu käytettäväksi 3 … 40 m/s virtausnopeuksissa putkiinjoiden halkaisija on 100 … 1600mm. Muut mitat kysyttäessä. 

  • Toimiva mittausratkaisu kanaviin ja putkiin, joissa ei ole riittäviä suoria osuuksia 
  • Mittakehikko aiheuttaa vain minimaalisen pysyvän painehäviön 
  • Kalibroitavissa ± 2 % tai ± 1 % alueesta 
  • Asennus pysty- tai vaakaputkeen/kanavaan 

Ilmamäärän mittaukset poltinsovelluksissa  

  • Voimalaitokset 
  • Kattilalaitokset 
Tarkkuus  ± 5 % mitta-alueesta, toistettavuus ± 1 %  
Materiaalit  haponkestävä teräs 1.4404, tarvittaessa muita vaihtoehtoja 
Asennus  Laippojen väliin putkeen tai kanavaan, saatavana myös hitsausliitäntäisenä 
Lämpötila  +5°C…+400°C 
Paine  -0,5…+0,5 bar 
Asiapaperit  materiaalitodistukset ja mitoituslaskenta 

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*