Edullinen in-situ analysaattori savukaasujen hapen ja palamattomien kaasujen mittaukseen

Beupilta Lamtec LT3 anturit
Beupilta Lamtecin tuotteita

LAMTEC LT3 ja LS1/KS1D savukaasuanalysaattoria on saatavilla ZrO2 happikennolla, sekä myös ZrO2/COe yhdistelmäkennoilla. Lamtec on kehittänyt ainutlaatuisen yhdistelmän, jossa hapen ja palamattomien mittaus sijaitsee fyysisesti samalla kennolla. Savukaasuanalysaattorin rakenne on yksinkertaisempi ja edullisempi verrattuna muihin vastaaviin mittauksiin markkinoilla. Näyte analysoidaan savukaasukanavan ulkopuolella ja täten huoltaminen on helppoa. Mittaus soveltuu niin kuumin kuin todella pölyisiin kohteisiin johtuen uudesta näytteenottosondista.  

Saksalainen LAMTEC on kehittänyt ja valmistanut palamistekniikkaan liittyviä mittalaitteita ja järjestelmiä yli 20 vuoden ajan. Järjestelmien avulla parannetaan voimalaitosten tehokkuutta ja vähennetään polttoaineenkulutusta sekä saastuttavia hiilidioksidipäästöjä. Anturi- ja mittausjärjestelmät on räätälöity polttoaineen mukaan huomioiden sovelluksen lämpötila ja pölypitoisuus. Näin saavutetaan kustannustehokas ratkaisu palamisprosessin säätöön. 

  • O2 ja COe mittaus samalla kennolla Ei tarvetta monimutkaiselle ja huoltoa vaativalle näytteenkäsittelylle.
  • Mittaus suoraan savukaasukanavasta. Ei vaadi erillistä näytteenkäsittelyä ja joissakin tapauksissa ulkopuolista instrumentti-ilmaakaan ei tarvita. Maksimi prosessilämpötila 1200 C astetta.
  • Edulliset käyttökulut Anturirakenteen ansioista happi– ja palamattomien kennojen huolto ja vaihto on helppoaAnalysaattorin osat ovat kaikki vaihdettavissa. Iso ja selkeä paikallisnäyttö paikallisilla painonapeilla.  

Myrkyllisten ja palavien kaasujen ja happikaasujen valvontaan teollisuuden kohteissa kuten: 

  • Maakaasu
  • Raskas ja kevyt lämmitysöljy
  • Hiili
  • Biomassa, sekä erikoispolttoaineet
Mittausperiaate  In-situ Zirconium O2 ja COe katalyytti anturi 
Mittausalue  0 …25 Vol % O2   

0-3000 ppm COe 

Tarkkuus  O2 ±0, 3 % lukemasta 

COe ±25 % lukemasta 

Vasteaika  O2 10 sekuntia 60 

COe 2 sekuntia T 60 

Lämmitysaika  yli 10 minuuttia 
Ulostulot  4-20 mA  

Optiona 4 releulostuloa 

Syöttöjännite  230 VAC  

 

Näyttö  optiona LCD graafinen näyttö 45 x 27 mm  
Savukaasun lämpötila   10°C+1200 C riippuen anturimallista ja sovelluksesta 
Käyttölämpötila  20 to +70ºC 

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset teollisuuden tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat kaasuhälyttimien käyttöönotto ja huolto sekä koulutukset toimittamillemme laitteille ja kaasunvalvontajärjestelmille.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Yksittäiset prosessianalysaattorit näytteenkäsittelyineen tai kokonaiset analysaattorijärjestelmät mukaan lukien tarvittavat analysaattorisuojat, ilmanvaihtojärjestelmät ja näytteenpalautusyksiköt.

Lue lisää

Virtausmittarit

Virtausmittausten kokonaistoimitukset voimalaitoksille ja kattilateollisuuteen. Kattava valikoima virtausmittareita kaasujen, nesteiden ja ilmamäärän mittaukseen.

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Kytkimet, kaapelit, kotelot ja asennustarvikkeet räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantunteva henkilökuntamme valitsee yhteistyössä asiakkaiden kanssa vaatimusten mukaiset tuotteet ja tarvittavat komponentit eri tilaluokkiin.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*