In-situ analysaattori savukaasujen hapen ja palamattomien kaasujen mittaukseen

Beupilta Lamtec LT2 savukaasuanalysaattori
Beupilta Lamtecin tuotteita

LAMTEC savukaasuanalysaattorit on saatavilla ZrO2 happikennolla, sekä myös ZrO2/COe yhdistelmäkennoilla. Lamtec on kehittänyt ainutlaatuisen yhdistelmän, jossa hapen ja palamattomien mittaus sijaitsee fyysisesti samalla kennolla. Savukaasuanalysaattorin rakenne on yksinkertaisempi ja edullisempi verrattuna muihin vastaaviin mittauksiin markkinoilla. Näytettä ei tarvitse kierrättää erillisille mittakennoille ja täten mittaus on huomattavasti huoltovapaampi. 

Saksalainen LAMTEC on kehittänyt ja valmistanut palamistekniikkaan liittyviä mittalaitteita ja järjestelmiä yli 20 vuoden ajan. Järjestelmien avulla parannetaan voimalaitosten tehokkuutta ja vähennetään polttoaineenkulutusta sekä saastuttavia hiilidioksidipäästöjä. Anturi- ja mittausjärjestelmät on räätälöity polttoaineen mukaan huomioiden sovelluksen lämpötila ja pölypitoisuus. Näin saavutetaan kustannustehokas ratkaisu palamisprosessin säätöön. 

  • Yksinkertainen ja modulaarinen rakenne Mahdollistaa laajan käyttöalueen ja voidaan valita oikea kokonaisuus prosessivaatimuksien mukaisesti huomioiden lämpötila ja pölypitoisuus savukaasukanavassa.
  • Mittaus suoraan savukaasukanavasta. Ei vaadi erillistä näytteenkäsittelyä ja joissakin tapauksissa ulkopuolista instrumentti-ilmaakaan ei tarvita. Maksimi prosessilämpötila 1200 C astetta.
  • Edulliset käyttökulut Anturirakenteen ansioista happi– ja palamattomien kennojen huolto ja vaihto on helppoaAnalysaattorin osat ovat kaikki vaihdettavissa. Iso ja selkeä paikallisnäyttö paikallisilla painonapeilla.  

Myrkyllisten ja palavien kaasujen ja happikaasujen valvontaan teollisuuden kohteissa kuten: 

  • Maakaasu
  • Raskas ja kevyt lämmitysöljy
  • Hiili
  • Biomassa, sekä erikoispolttoaineet
Mittausperiaate  In-situ Zirconium O2 ja happianalysaattori  
Mittausalue  0 …21 Vol % O2   

0-1000 ppm COe 

Tarkkuus  ±0,3 % lukemasta 
Lineaarisuus  ±2,0 % FS 
Vasteaika  15 sekuntia T90 
Lämmitysaika  yli 10 minuuttia 
Ulostulot  4-20 mA  

optiona 4 kpl:ta relelähtöä 

Syöttöjännite  230 VAC  

 

Tiedonkeruu  Tallentaa hälytykset, viat ja huoltotapahtumat.  Tiedot voidaan lukea paikallisnäytöltä tai ladata PC:lle.  
Savukaasun lämpötila  10°C+1200 C riippuen anturimallista ja sovelluksesta 
Käyttölämpötila  20 to +60ºC 

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*