Liekkivahti polttoprosesseihin

Beupilta Lamtecin tuotteita

Pilot-polttimia käytetään sytytyslähteenä kaikentyyppisten polttimien ja polttoprosessien sytyttämiseen, mukaan lukien teollisuusuunit, kattilat, sähköntuotanto sekä öljy- ja kaasusovellukset. Lamtec GFI -sytytyspolttimet toimitetaan aina vakiona integroidulla sytytysmuuntajalla ja ionisaatiodetektorilla, jotka ovat SIL 3 -sertifioituja ja EY-tyyppihyväksyttyjä. 

Modulaarisen rakenteen ansioista Lamtec GFI -kaasusytytin täyttää asiakkaan erilaiset sovellusvaatimukset. Sytyttimen putken pituus on valittavissa aina 6 metriin asti. Laite soveltuu useimmille käytettäville polttoaineille, kuten maakaasu, propaani, koksaamokaasu, LPG ja erilaiset prosessikaasut. Lämmitysteho 70 kW:sta aina 3 MW asti.

  • Lamtec GFI –kaasusytyttimessä on luotettava modulaarinen rakenne.  
  • SIL3 sertifioitu DIN EN 61508 mukaisesti.
  • Lämpöteho jopa 3000 kW.
  • Liekin pituus enintään 3000 mm.
  • Putke pituus enintään 6000 mm.
  • Laite tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja.

Lamtec GFI –kaasusytytin soveltuu useimmille käytettäville polttoaineille, kuten maakaasu, propaani, koksaamokaasu, LPG tai erilaiset prosessikaasut.

Käyttöjännite:  220 – 230 VAC (-15/+10 %). 50/60 Hz
120 – 127 VAC (-15/+10 %). 50/60 Hz 
Sytytysjännite:  8 kV 
Virran kulutus:  100 VA Sytytysmuuntaja
≤10 KV liekkivahti 
IP suojaus:  IP 65/IP 67 
Kotelomateriaali:  Meri veden kestävä alumiini (standardi)
Ruostumaton teräs (1.4301/1.4571) (optiona) 
Putken pituus:  240 – 6.000 mm 
Putki materiaali:  Ruostumaton teräs 1.4301, putken pää lämmönkestävää terästä 1.4841 
Ruostumaton teräs 1.4571 putken pää 1.4841 (optiona) 
Polttoaine:  Maakaasu, propaani/butaani (standardi), koksaamokaasutjalostamokaasut (optiona) 
Hyväksynnät 

 

 

2009/142/EC
2014/68/EU
SIL 3 

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*