Laboratorioanalysaattori rikin ja kloorin nopeaan mittaukseen

XOS
Sindie+Cl laboratorioanalysaattori

Sindie+Cl laboratorioanalysaattori on kompakti ratkaisu kahden öljyteollisuudessa kriittisen aineen, rikin ja kloorin, samanaikaiseen analysointiin. Sindie+Cl on tarkka, tehokas ja nopea laite orgaanisen kloorin pitoisuuksien havainnointiin ja kloorin aiheuttaman korroosion ennaltaehkäisyyn, mitaten samalla myös rikin pitoisuuden. Helppokäyttöinen mittaus tuottaa tulokset yhdellä napin painalluksella. Sindie+Cl laboratorioanalysaattorit ovat maailmanlaajuisesti käytössä jalostamoilla, terminaaleissa ja kolmannen osapuolen testilaboratorioissa.

Laboratorioanalysaattori rikin ja kloorin mittaukseen

Laboratorioanalysaattori Sindie+Cl mittaa ASTM D2622, D7039, D7536, D4929 ja SH / T 0842 standardien mukaisesti. Rikin toteamisraja on 0.4 ppm (300s) ja dynaaminen mitta-alue 0.4 ppm – 5 wt%. Kloorin toteamisraja on 0.3 ppm (300s) ja dynaaminen mitta-alue 0.4 ppm – 3000 ppm.

Kuten muissakin Sindie tuoteperheen laboratorioanalysaattoreissa, mittaustekniikkana on XOS:n patentoima monokromaattiseen säteilyyn perustuva röntgenfluoresenssi-teknologia (MWDXRF). Patentoitu tekniikka antaa paremman mittatarkkuuden, pienemmän taustahälyn ja alhaisemman toteamisrajan (LOD – Limit of Detection).

XOS:n analysaattorit on suunniteltu öljyteollisuuden tarpeisiin ja Sindie tuoteperheen analysaattoreita käytetään maailmanlaajuisesti petrokemian tuotteiden laboratorioanalysointiin. Laboratorioanalysaattoreihin saa lisävarusteena 8 näytteen autosamplerin sekä LIMS ohjelmiston.

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista. Beup huolehtii laitteista koko elinkaaren ajan, ja tarjoaa myös varaosatoimitukset. Asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä.

 

Kysy myös laboratorioanalysaattorista Clora 2XP pelkän kloorin analysointiin ASTM D7536 and D4929-C metodien mukaisesti. Clora 2XP soveltuu äärimmäisen hyvin kloorin tarkkaan määrittämiseen nestemäisistä hiilivetynäytteistä aromaateissa, tisleissä tai raskaissa polttoaineissa.

Sindie+Cl laboratorioanalysaattorin hyödyt

  • Kahden petrokemiassa oleellisen mittauksen, rikin ja kloorin, samanaikainen analysointi nopeasti ja helposti yhdellä napin painalluksella. Kosketusnäyttö, mittavalmis heti pistokkeeseen yhdistämisen jälkeen, nopea mittaus (30-900s). Laboratorioanalysaattorin käyttöön ei tarvita heliumia tai ulkoista vakuumipumppua.
  • Monokromaattiseen säteilyyn perustuva MWDXRF tekniikka mahdollistaa paremman mittatarkkuuden, pienemmän taustahälyn ja alhaisemman toteamisrajan.
  • Alhaiset kunnossapitokulut ja pieni koko.

Laboratorioanalysaattorit ovat maailmanlaajuisesti käytössä

  • Jalostamoilla
  • Terminaaleissa
  • Kolmannen osapuolen testilaboratorioissa
   Dynaaminen mitta-alue Rikki: 0.4 ppm – 5 wt%

Kloori: 0.3 ppm – 3000 ppm

   Toteamisraja (LOD) Rikki: 0.4 ppm (300s)

Kloori: 0.3 ppm (300s)

   Näytekupin koko 10 ml
   Analysaattorin koko 37 cm (w) x 50 cm (d) x 34 cm (h)
   Optiot Autosampler kahdeksalle näytteelle, laajennettu mitta-alue 0.3 wt% – 10 wt%
   Kalibrointi 8 kalibrointikäyrää. Automaattinen tai manuaalinen kalibrointi.

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.



Viesti*