Kosteusanalysaattorit

Sample_Unit_Main_Flue_Gas_Pipe_Sami

Bartec Benke kosteusanalysaattorit

Bartec Benkellä on yli 50 vuoden kokemus näytteenkäsittely- ja analysaattorijärjestelmien toimituksissa petrokemian-, kemian- sekä maa- ja biokaasulaitosten prosesseihin. Oheisessa kuvassa savukaasujen kosteusmittauksen tyypillinen asennus kanavassa.

Lisätietoa: Bartec-Benke kosteusanalysaattorit

Hygrophil-5673

Kosteusanalysaattori HYGROPHIL F5673

Bartec-Benke HYGROPHIL F 5673. Analysaattoria on jo vuosia käytetty erilaisten kaasujen ja nesteiden kosteuden mittaamiseen. Analysaattori suunniteltiin alun perin maakaasun kosteuden mittauksiin. Nykyään sitä käytetään laajasti mittaamaan kosteuden määrää erilaisissa prosesseissa. Hygrophil F 5673 patentoidun optisen mittausmenetelmän huollon ja kunnossapidon tarve on minimaalinen. Anturi toimii vuosia ilman uudelleen kalibrointia ja se voidaan asentaan suoraan prosessiputkeen T-haaralla tai in-situ prosessiyhteellä.

kosteusanalysaattori-h-4230

Kaasun kosteusanalysaattori HYGROPHIL H4230

Bartec-Benke HYGROPHIL H 4230 on kosteusanalysaattori kaasuille, jotka sisältävät öljyä, pölyä, kosteutta liuenneena kaasuun, liuottimia, happoja tai aggressiivisia kaasuja kuten SO2, SO3 ja HCl. Mittaus on stabiili, eikä tarvitse  säännöllistä kalibrointia tai huoltoa, koska mittausjärjestelmän pesu on automatisoitu. Mitattava näyte tuodaan Hygrophil H4230 kosteusanalysaattorille lämmitettävää näytelinjaa pitkin. Mittausalue on 0-100°C kastepiste. Ulostuloina on 4-20mA sekä Profibus DP.

mct460-nova-uutinen-e1414064645528

Kiintoaineen kosteusmittaus

NIR-kosteusanalysaattori. Process Sensors on johtava valmistaja edistyksellisissä NIR tekniikkaan perustuvissa prosessien kiintoaineiden kosteusmittauksissa ja ainetta koskettamattomissa infrapunalämpömittauksissa.

Asennustapoja on useita – esimerkiksi (a) hihnakuljettimen yläpuolelle, jolloin mittaus tapahtuu materiaalivirrasta tai (b) näytettä ottava malli tai (c) mittaus tapahtuu materiaalivirrasta ikkunan lävitse, jos mitattava aine virtaa suljetussa putkessa.

mct460wp-e1414064699796

Kuiva-ainepitoisuuden mittaus biomassa ja puuhake

Kosteusanturi MCT460WP:n mittayksikkönä on joko kuiva-ainepitoisuus-% tai kosteus-%. Optiona yksikkö voidaan liittää erilliseen näyttöyksikköön, josta saadaan useita lähtöjä, vakiona 4-20mA, 0-10V, RS232& RS485 sekä useita väyläratkaisuja. Anturi toimitetaan tehdaskalibroituna, joka voidaan virittää asiakkaan omilla näytteillä tai valmistajan näytteillä. Laite ei vaadi mitään rutiinihuoltoa eikä uudelleen kalibrointia. Kalibrointikäyrää voi käyttäjä itse muuttaa vastaamaan omaa tuotettaan. Laitteella voidaan lisäksi mitata tuotteen väri ja lämpötila.

Lisätietoa: Process Sensors kiintoaineen kosteusmittaus

Kiintoaineen kosteusmittaus, tyypillisiä asennustapoja

kiintoaineen-kosteusmittaus-a
kosteusanalysaattori-b
kosteusanalysaattori-c
kosteusanalysaattori-d
kosteusanalysaattori-e