Autamme sinua mittaamaan prosessiesi tehokkuutta ja parantamaan turvallisuutta.

kiinteä kaasuhälytin piirroksena

Kiinteä kaasuhälytin tunnistaa myrkyllisten ja palavien kaasujen pitoisuudet sekä happipitoisuudet tiloissa, joissa voi esiintyä vaarallisia kaasuja. Kiinteästi asennettavat kaasuhälyttimet suojaavat tehokkaasti kaasuvuotojen aiheuttamilta henkilö- ja aineellisilta vahingoilta.

Crowcon Detection Instruments:in kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset

Crowcon Detection Instruments:in kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset on suunniteltu toimimaan teollisuuden vaativissa sovelluksissa ja ympäristöissä, joissa luotettavuus ja käyttövarmuus ovat avainasemassa. Olemme toteuttaneet maailmanlaajuisesti yli sata kaasuhälytinjärjestelmää Crowconin kaasunvalvontalaitteilla.

Toimitamme tarvittaessa myös avoimen mittavälin hälyttimet suuriin tiloihin, joissa kohdehälyttimien sijaan on kustannustehokkaampaa sekä turvallisempaa hankkia koko tilan yli mittaavat avoimen mittavälin kaasuhälyttimet tai käyttää niitä yhdessä paikallismittausten kanssa. Avoimen mittavälin kaasuhälytin on tarkoitettu sijoitettavaksi avoimiin 7- 200m ulkotiloihin, laivan kannelle tai konehallien sisälle.

DEGAn kaasunilmaisimet

DEGAn kaasunilmaisimet ovat kustannustehokas ratkaisu esimerkiksi biokaasulaitosten, laboratorioiden, kaasuvarastoiden tai muun pienteollisuuden kaasunvalvontaan.

Pystymme rakentamaan kattavat ja räätälöidyt kaasuhälytinjärjestelmät ATEX-luokiteltuihin tai -luokittelemattomiin tiloihin käyttäen Crowconin tai DEGAn kaasuhälytinkeskuksia ja kaasuilmaisimia. Katso myös kannettavat kaasuhälyttimet yhdelle kaasulle tai useamman kaasun samanaikaiseen valvontaan.

Toimitamme käyttöönotto- ja huoltopalvelut, varaosat sekä tarvittavat koulutuspalvelut kaikille Crowcon ja Dega laitteille tai kokonaisille kaasuhälytinjärjestelmille.

Vältä kaasunvalvonnan 7 kuolemansyntiä!