Autamme sinua mittaamaan prosessiesi tehokkuutta ja parantamaan turvallisuutta.

Kiinteä kaasuhälytin tunnistaa myrkyllisten ja palavien kaasujen pitoisuudet sekä happipitoisuudet tiloissa, joissa voi esiintyä vaarallisia kaasuja. Kiinteästi asennettava kaasuhälytin suojaa tehokkaasti kaasuvuotojen aiheuttamilta henkilö- ja aineellisilta vahingoilta.

Crowcon Detection Instruments:in kaasuhälyttimet ja kaasunvalvontalaitteistot on suunniteltu toimimaan teollisuuden vaativissa sovelluksissa ja ympäristöissä, joissa luotettavuus ja käyttövarmuus ovat avainasemassa.

DEGAn kaasunilmaisimet ovat kustannustehokas ratkaisu esimerkiksi biokaasulaitosten, laboratorioiden, kaasuvarastoiden tai muun pienteollisuuden kaasunvalvontaan.

Pystymme rakentamaan kattavat ja räätälöidyt kaasuhälytinjärjestelmät ATEX-luokiteltuihin tai -luokittelemattomiin tiloihin käyttäen Crowconin tai DEGAn kaasuhälytinkeskuksia ja kaasuilmaisimia. Katso myös kannettavat kaasuhälyttimet yhdelle kaasulle tai useamman kaasun samanaikaiseen valvontaan.

Toimitamme käyttöönotto- ja huoltopalvelut sekä varaosat koulutuspalvelut kaikille Crowcon ja Dega laitteille tai kokonaisille kaasuhälytinjärjestelmille.

Vältä kaasunvalvonnan 7 kuolemansyntiä!