Käyttöönotto- ja huoltopalvelut

Oikein mitoitetut ja valitut laitteet parantavat prosessien turvallisuutta, tuottavuutta ja kannattavuutta vain mikäli niiden käyttöönotto ja huolto on ammattimaisesti hoidettu. Useiden laitteiden mittaustarkkuus perustuu tämän lisäksi siihen, että laitteet on asianmukaisesti kalibroitu.

Palvelumme avulla varmistat laitteiden asianmukaisen käyttöönoton sekä laitteiden häiriöttömän toiminnan koko niiden elinkaaren ajalla. Ammattitaidolla toteutettu käyttöönotto lisää prosessien turvallisuutta, vähentää viivästyksiä, minimoi keskeytyksiä ja ennaltaehkäisee laitevikoja. Asiantunteva ja ennakoiva huolto tukee kaikkea tätä.

Teemme huoltosopimuksia kaikkiin toimittamiimme laitteisiin ja järjestelmiin. Huoltosopimuksen mukaiset ennakko- ja määräaikaishuollot parantavat laitteistosta saatavaa hyötyä ja laitteisto pysyy toimintakunnossa pidempään. Huoltosopimuksen sisältö ja laajuus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Toimitamme myös varaosat ja tarvikkeet asennettuna kaikille edustamillemme laitteille.

Huollon yhteyshenkilöt ja tilaaminen

Päämiestemme kouluttama huoltohenkilöstömme on valmiina auttamaan sinua laitteiden ja järjestelmien käyttöönotoissa ja huolloissa. Henkilöstömme kokemus on karttunut satojen käyttöönottojen ja toteutettujen huoltotöiden kautta.

Tarvittavat huoltotyöt teemme tarpeen mukaan joko suoraan paikan päällä tai omissa tiloissamme. Huoltotyöt pyritään aina mahdollisuuksien mukaan hoitamaan ennalta sovittuina ajankohtina ilman ylimääräisiä huoltotöistä aiheutuvia tuotannon keskytyksiä.

Tilaa huolto tai käyttöönotto yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse suoraan oheisilta huollon koordinaattoreilta:

  • Anu Kankaanpää – Analysaattorit, virtausmittarit ja energialaskurit | (09) 417 48 545
  • Annika Lampinen – Kaasuhälyttimien varaosat | (09) 417 48 503
  • Teemu Kampman – Kaasuhälyttimien huolto | 040 643 0444

Koulutukset

​Annamme myymiemme laitteiden käyttäjille ja kunnossapitäjille tarvittavan koulutuksen käyttöönoton yhteydessä. Koulutus tapahtuu joko asiakkaan tiloissa tai valmistajan tehtaalla tapahtuvalla käyttöönotto- ja huoltokoulutuksella.

Koulutuksien avulla voidaan myös vähentää riippuvutta ulkoisesta huoltotoimittajasta niin, että asiakkaan oma huoltohenkilöstö kykenee suorittamaan itsenäisesti esimerkiksi laitteiden määräaikaiskalibrointeja ja kriittisimpiä huoltotoimenpiteitä.

Huolto_Teemu_web-300x288

Teemu Kampman, Kaasuhälyttimet
040 6430 444 | Lähetä viesti
Kaasuhälyttimien huoltopalvelu >>

jukka-p-300x300

Jukka Pahkala, Virtausmittarit
Anu Kankaanpää, Huoltotilaukset
(09) 417 48 545 | Lähetä viesti

Aki_300x300

Aki Björninen, Analysaattorit
Anu Kankaanpää, Huoltotilaukset
(09) 417 48 545 | Lähetä viesti

Kaasuhälyttimien huolto

Varaosat-ja-tarvikkeet-300x251

Ainoastaan huollettu ja kalibroitu kaasuhälytin takaa turvalliset olosuhteet säiliötyöskentelyssä, tulitöissä sekä pelastautumistilanteissa. Kalibrointia ei voida tehdä ilman asianmukaisia välineitä ja kalibrointikaasuja. Toimittamiemme kaasuhälyttimien ja kaasunvalvontajärjestelmien huollot suorittaa Teemu Kampman.

Energia- ja virtausmittaukset

Energia-300x300

Oikein toteutettu käyttöönotto lisää turvallisuutta, vähentää viivästyksiä ja minimoi prosessin keskeytyksiä. Energia- ja virtausmittausten käyttöönotosta ja huollosta vastaa Jukka Pahkala. Jukalla on pitkä kokemus prosessiteollisuuden suunnittelu- ja asiantuntijapalveluista.

Analysaattorit

bartec-orb-w800

Toimittamiemme analysaattorien käyttöönotosta ja huollosta vastaa Aki Björninen. Akilla on pitkä kokemus erilaisista prosessiteollisuuden analysaattoreista ja niiden käyttöönotoista.