Autamme sinua mittaamaan prosessiesi tehokkuutta ja parantamaan turvallisuutta.

Kannettava kaasuhälytin on henkilökohtainen turvavaruste, jolla suojaudut esimerkiksi palavilta ja myrkyllisiltä kaasuilta sekä valvot tilan happitasoa.

Kaasuhälyttimien valikoimamme

Valikoimaamme kuuluvat Crowconin kannettavat kaasuhälyttimet yhdelle kaasulle sekä monikaasuhälyttimet tai monikaasumittarit, joilla voidaan mitata useampaa kaasua samanaikaisesti.

Vastaamme myös toimittamiemme hälyttimien huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden.

Kaasuhälyttimien käyttötarkoitus

Kannettavan kaasuhälyttimen ensisijainen tarkoitus on varoittaa käyttäjää kentällä liikkuessa mahdollisista kaasuvuodoista ja hälyttää, kun on poistuttava alueelta. Kaasumittareilla voidaan kuitenkin myös näytepumpun ja muiden lisävarusteiden avulla mm. etsiä vuotoja sekä tarkastaa säiliöitä ennen kuin henkilö menee sinne itse. Kaasumittari voidaan myös jättää tilaan keräämään mittausdataa esimerkiksi jonkin testin ajaksi ja tarkastella sitä myöhemmin PC:n avulla.

Tutustu myös kaasuhälytysjärjestelmiimme.

 

Vältä kaasunvalvonnan 7 kuolemansyntiä!

Crowcon Clip SGD

Edullinen ja huoltovapaa kannettava yhden kaasun hälytin, jonka käyttöaika on 2 vuotta. O2, CO ja H2S-versiot.

Crowcon Gas-Pro IR & PID

Crowcon Gas-Pro on helppokäyttöinen, luotettava ja kompakti monikaasuhälytin, jossa palavien kaasujen havaitsemiseen käytetään infrapuna-anturia. Crowcon Gas-Pro on erittäin hyvä valinta, kun palavien kaasujen anturin pitää olla nopea, tarkka, luotettava ja pitkäikäinen. Kysy lisää!

Crowcon Gas-Pro TK

Säiliötyösovelluksiin optimoitu kannettava kaasuhälytin, joka on varustettu huippuluokan palavien kaasujen mittauksella. Kompakti laite tarjoaa parhaan mahdollisen ratkaisun säiliöiden tarkastamiseen.

Crowcon Gasman

Yhden kaasun kannettava happimittari kattavilla ominaisuuksilla. Helppokäyttöinen, tehokas ja kompakti. Vastaamme toimittamiemme happimittareiden huolloista ja kalibroinneista. Näin happimittari on varmasti käyttäjälleen turvallinen. Tutustu ja kysy lisää!

Crowcon T4

Henkilökohtainen kaasumittari Crowcon T4: luotettava ja kustannustehokas tavallisimpien kaasujen havaitsemiseen. Helppokäyttöinen ja luotettava laite kulkee mukana klipsikiinnityksellä vaivattomasti. Laite on saatavilla 2-4 kaasun versiona. Kysy lisää!

Crowcon Gas-Pro

Kannettava ja monikäyttöinen usean kaasun hälytin jopa viidelle eri kaasulle.

Ion Science CUB

Korkealaatuinen ja kompakti kannettava PID-hälytin VOC-kaasuille.

Ion Science Tiger

Vuodonilmaisin VOC-yhdisteiden nopeaan ja tarkkaan havaitsemiseen ilmassa. Tämä parasta mahdollista teknologiaa sisältävä vuodonilmaisin sopii muun muassa laboratorioihin, säiliötyöskentelyyn ja vesilaitoksiin. Kysy lisää!