Dega NB III on erittäin edullinen Led-ilmaisinvaloilla varustettu kaasuilmaisin 

Dega NB III kaasuilmaisin on äärimmäisen kustannustehokas ja yksinkertainen kaasuhälytin Degan laajalla anturivalikoimalla. Dega NB III ei ole ATEX-luokiteltu, joten se soveltuu käytettäväksi ainoastaan turvalliseen tilaan. Punainen, keltainen ja vihreä valo kaasuilmaisimen kannessa kertovat laitteen tilasta. Vihreä valo palaa, kun tila on normaali ja jännitesyöttö on oikea. Punainen valo syttyy hälytysrajan ylittyessä, ja keltainen valo ilmoittaa viasta. 

Dega NB III kaasuilmaisimen ominaisuudet

Kaasuilmaisimesta löytyvät 4-20mA ja RS485-ulostulot, joilla laite on kytkettävissä helposti osaksi järjestelmää. Beup vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Beup huolehtii kaasuilmaisimien huolloista koko elinkaaren ajan, ja tarjoaa myös varaosatoimituksen määräaikaishuoltoa varten, jolloin asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä. 

Dega NB III kaasuilmaisimen hyödyt

  • Erittäin kustannustehokas. Dega NB III kaasuilmaisin on todella edullinen hankintahinta, ja lisäksi vaihtoanturit ovat edullisia, mikä tekee käyttökustannuksista matalat. Usean hälyttimen järjestelmissä sarjaliikenteen avulla saavutetaan huomattavia säästöjä kaapelointikuluissa. Laite soveltuu erinomaisesti yksinkertaisiin sovelluksiin. 
  • Kompaktin kokoinen ja helppo asentaa. Dega NB III kaasuilmaisin on todella kompakti, vain noin 10 cm halkaisijaltaan, ja laite painaa vain 0,3 kg. Asennus ja kaapeleiden kytkentä onnistuvat helposti painaen avattavien riviliittimien avulla. 
  • Luotettava. Degan luotettavat ja tarkat mittausanturit takaavat käyttäjälle mielenrauhan kaikissa olosuhteissa. LED-valot antavat paikallista indikaatiota hälyttimen tilasta. 

Dega NB III kaasuilmaisimen käyttökohteet

Dega NNB III soveltuu myrkyllisten ja palavien kaasujen sekä happikaasujen valvontaan eri teollisuuden käyttökohteissa, kuten: 

  • Kaivos ja terästeollisuus
  • Voimalaitokset
  • Laboratoriot
  • Kaasuvarastot
  • Muu pienteollisuus
Koko  100 x 110 x 40 mm 
Paino  0,3 kg 
Suojausluokka  IP54 
Läpiviennit  kpl, muoviset holkit 
Syöttöjännite  828 VDC, 1.2W 
Näyttö   
Ulostulot  4-20 mA, RS485
 
Kosteus  0 to 95%  
Hyväksynnät  ATEX: 

Ei Atex-luokitusta 

Asennus ainoastaan turvalliseen tilaan 

Anturityypit  Katalyytti, sähkökemiallinen, infrapuna, PID, puolijohde 

Yleisimmät valvottavat kaasut. Katso koko lista esitteestä. 

  Mittausalue  Anturin tyyppi 
Palavat  0-100% LEL  Katalyytti, IR 
Asetoni  0-5000ppm  PID 
Ammoniakki  0-100ppm  Sähkökemiallinen 
Etanoli  0-100% LEL  IR 
Kloori  0-20ppm  Sähkökemiallinen 
Happi  0-30% vol.  Sähkökemiallinen 
Metaani  0-100% LEL  Katalyytti, IR 
Typpidioksidi  0-20ppm  Sähkökemiallinen 
Klooridioksidi  0-1ppm  Sähkökemiallinen 
Rikkidioksidi  0-20ppm  Sähkökemiallinen 
Hiilimonoksidi (häkä)  0-1000ppm  Sähkökemiallinen 
Hiilidioksidi  0-5% vol.  IR 
Otsoni  0-5ppm  Sähkökemiallinen 
Pentaani  0-100% LEL  IR 
Propaani, nestekaasu (LPG)  0-100% LEL  IR, Katalyytti 
Rikkivety  0-50ppm 

0-2000ppm 

Sähkökemiallinen 
Tolueeni  0-9000ppm  PID 
Vety  0-100% LEL 

0-1000ppm 

Katalyytti, sähkökemiallinen 

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*