Kaasuhälyttimien huolto

Palveluihimme kuuluu kaasuhälyttimien huolto ja kalibrointi. Otamme myös kaasuhälytinjärjestelmät käyttöön sekä annamme käyttö- ja huoltokoulutuksen. Ainoastaan käyttövalmiit, testatut ja kalibroidut kaasuhälyttimet ja kaasumittarit takaavat turvalliset olosuhteet säiliötyöskentelyssä, tulitöissä sekä pelastautumistilanteissa.

ATEX-määräys suosittelee että bump- testi tehdään hälyttimelle päivittäin. Epävireinen tai toimimaton laite saattaa asettaa käyttäjän tai koko laitoksen vaaraan! Laitteen luotettava toiminta edellyttää, että kalibrointi on tehty ajallaan ja anturi on käyttövalmis ja vireessä.

Teemu Kampman
040 6430 444 | Lähetä viesti

Huolto_Teemu_web-300x288

Viritys_ja_huolto

Viritys- ja huoltopalvelut

Koulutettu henkilökuntamme suorittaa huollot sekä viritykset kaikille toimittamillemme kannettaville ja kiinteille kaasuhälyttimille. Kannettavien hälyttimien huollot suoritetaan pääsääntöisesti omissa tiloissamme Helsingissä ja kiinteiden hälyttimien viritykset ja kennonvaihdot asiakkaan luona. Toimitamme työstä aina huoltoraportin sekä kalibrointitodistuksen. Tarjoamme huoltotyöt tapauskohtaisesti sekä teemme kattavia vuosihuoltosopimuksia. Suosittelemme asiakkaillemme vuosihuoltosopimusta jolloin on meidän vastuullamme että kaasuhälytin on kalibroitu ja testattu asianmukaisesti jolloin oikein käytettynä laite toimii kuten sen pitää.

Hälytin tai kaasumittari viritetään yleisesti nollakalibroinnilla, jossa laitteelle määritetään kunkin mitattavan kaasun nollatasot puhtaassa ilmassa sekä itse kalibrointi, johon käytetään kaasuhälyttimeen sopivaa laitevalmistajan hyväksymää jäljitettävissä olevaa virityskaasua.

Meillä on valmiudet ohjelmoida Crowconin valmistamat kaasuhälytinkeskukset kuten GasFlag, Gasmaster, Vortex ja Gasmonitor Plus.

lakeuden-etappi-logo-300x113

Asiakastarina – Lakeuden Etappi Oy

Lakeuden Etappi Oy:n biokaasulaitoksella tuotetaan biokaasua puhdistamolietteestä ja muusta biojätteestä. Beup on toimittanut laitokselle kiinteät Crowcon IRmax kaasuhälyttimet valvomaan prosessitiloja räjähdysvaarallisen metaaniseoksen syntymisen varalta. Lakeuden Etapin henkilökunta koulutettiin kalibroimaan kaasuhälyttimet Detectors PC –ohjelmistolla. Näin henkilökunta kykenee itse jatkossa suorittamaan laitteiden määräaikaiskalibroinnit. Lue lisää…

Varaosat-ja-tarvikkeet

Varaosat ja tarvikkeet

Beup Automation Oy toimittaa myös varaosat ja tarvikkeet sekä niiden asennuksen kaikille edustamillemme laitteille.  Saat meiltä myös Crowcon-hälyttimien tarvikkeet ja lisävarusteet.

Beup Automation Oy:llä on yksinmyyntioikeus Crowconin tuotteisiin Suomessa ja olemme ainoa valtuutettu Crowconin varaosien toimittaja Suomessa.

calgaz-thumb-300px-215x300

Galgaz kuuluu Air Liquide- yhtiöihin, joka on maailman johtava teollisuuskaasujen valmistaja.

Virityskaasut

Käytämme kalibroinneissa laadukkaita ja luotettavia Calgaz – virityskaasuja. Saatavilla on laaja valikoima yksikomponenttisista kaasuista monikaasuisiin virityskaasuihin. Kaasuhälyttimet tulee tarkistaa säännöllisesti virityskaasulla, jotta voidaan olla varmoja hälyttimien luotettavasta toiminnasta.

Toimitusohjelmaamme kuuluvat Galgazin virityskaasut, vakiovirtaussäätimet ja muut kalibrointia helpottavat välineet. Voimme toimittaa virityskaasut varustettuna asianmukaisilla vaarallisten aineiden kuljetusdokumenteilla suoraan Englannin tehtaalta loppukäyttäjälle. Näin toimitusajat lyhenevät jopa viikoilla ja rahtikustannukset pienenevät.

kaasu_thumb_232px-214x300

Kiinteät ja kannettavat kaasuhälyttimet

Kaasuhälyttimiä tarvitaan henkilöstön ja omaisuuden suojaamiseksi olosuhteissa, joissa voi esiintyä vaarallisia kaasuja. Olemme erikoistuneet syttyvien ja myrkyllisten kaasujen valvontaan, joihin sovellamme aina parhaiten soveltuvaa mittaustekniikkaa laajasta kaasuhälytinvalikoimastamme. Lataa esite tai lue lisää kaasunvalvonnasta!