Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset teollisuuden tarpeisiin 

Vuosikymmenen kokemuksella kaasunvalvonnasta Beup toimittaa kokonaiset, räätälöidyt kaasuhälytinjärjestelmät asiakkaiden tarpeisiin. Toimitamme keskuksetkaasuhälyttimet ja kaikki muutkin tarvittavat tarvikkeet, joita tarvitaan tuotantolaitoksen turvallisuuden varmistamiseksi. Olemme toimittaneet satoja kaasunvalvontajärjestelmiä asiakkaittemme tarpeisiin ympäri maailmaa.  Osaava henkilökuntamme valitsee juuri sinun tarpeisiisi sopivan järjestelmän ja huolehdimme järjestelmän toimivuudesta koko elinkaaren ajan. 

Beupin palveluihin kuuluvat kaasuhälyttimien käyttöönotto ja huolto sekä koulutukset toimittamillemme laitteille ja kaasunvalvontajärjestelmille.  

Kaasuhälytinjärjestelmät voidaan toimittaa pääpiirteittäin kolmella eri tavalla: 

Yksittäiset kaasuhälyttimet kaasunvalvontaan 

Älykkäät yksittäiset kaasuhälyttimet, joissa on sisäänrakennetut hälytysreleet paikallishälytys- ja merkinantolaitteita varten. Hälyttimiin voidaan ohjelmoida halutut hälytysrajat. Lisäksi hälyttimistä on saatavilla myös ulostulotiedot ulkopuolisia järjestelmiä varten. Laitteet soveltuvat erinomaisesti kohteisiin, joissa on tarve valvoa yhtä tai useampaa kaasua eri hälyttimillä ja halutaan erilliset hälytykset kaasukohtaisesti.  

Beup tarjoaa yksittäiset kaasuhälyttimet

Kaaasunvalvonta itsenäisellä kaasuhälytinjärjestelmällä 

Kaasuhälyttimet liitetään erilliseen kaasuhälytinkeskukseen, jossa märitetään halutut hälytystasot. Osassa hälytinkeskuksista relelähdöt ovat vapaasti ohjelmoitavissa, mikä mahdollistaa esimerkiksi kaasu- tai ryhmäkohtaiset hälytykset. Paikalliset merkinantolaitteet kuten sireenit ja vilkut kytketään keskukselle. Kanavakohtaiset mittaustulokset ja hälytystiedot voidaan viedä myös tuotantolaitoksen automaatio- tai kiinteistöautomaatiojärjestelmää varten, sekä vaihtoehtoisesti etäluettavaan keskuspaneeliin.  

Itsenäinen kaasuhälytinkeskusjärjestelmä on SIL-hyväksytty, eikä liitetyn automaatiojärjestelmän täten tarvitse olla turvaluokiteltu. Keskuksia on saatavilla myös akkuvarmenteisena, jolloin laitoksen mahdolliset lyhyet sähkökatkot eivät vaikuta kaasuhälytinjärjestelmän toimintaan. 

Beupilta kaasuhälytinjärjestelmät

Kaasuvalvonta osana automaatio- tai kiinteistöautomaatiojärjestelmää 

Kaasuhälyttimet asennetaan osaksi kiinteistö- tai automaatiojärjestelmää. Hälyttimiltä saatavat mittaussignaalit viedään automaatiojärjestelmään, ja tarvittavat hälytysrajat määritetään järjestelmässä. Älykkäiltä hälyttimiltä on mahdollisuus tuoda anturin kuntoon liittyviä parametritietoja HART-signaalina järjestelmään esimerkiksi tehtaan ennakoivaa kunnossapitoa varten. 

Paikallisia merkinantolaitteita voidaan myös liittää osaksi älykkäitä hälyttimiä, joissa on omat relelähdöt paikallisia hälytyksiä varten.  

Kaasuhälyttimet osana automaatio- tai kiinteistöautomaatiojärjestelmää

Kaasuhälytinjärjestelmiin liittyvät tuoteryhmät

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuten etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.



Viesti*