Luotettava kiinteä PID-hälytin Ion Sciencelta äärimmäisiinkin sääolosuhteisiin.

Uusinta tekniikkaa edustava Ion Sciencen kiinteäasenteinen jatkuvatoiminen PID-kaasuhälytin VOC-yhdisteiden havaitsemiseen.

Falco on uusinta tekniikkaa edustava Ion Sciencen kiinteäasenteinen jatkuvatoiminen PID-kaasuhälytin VOC-yhdisteiden havaitsemiseen. Laite käyttää Ion Sciencen omia erittäin laadukkaita PID-antureita. Falco tarjoaa luotettavuutta ja tarkkuutta kaikissa olosuhteissa.

Falco on saatavana usealla eri mittausalueella ja tarkkuudella. Pienin alue on 0-10ppm 0,001ppm herkkyydellä, kun taas suurin saatavilla oleva alue on 0-3000ppm 1ppm herkkyydellä. Lisätietoa laitteen teknisissä tiedoissa.

Laitteessa on 10,6eV:n lamppu, mutta saatavilla myös 10,0eV:n lampulla (TAC-versio), joka on tarkoitettu erityisesti aromaattisille yhdisteille kuten bentseeni. Mitattava kaasu on valittavissa muuttamalla korjauskerrointa. Korjauskertoimet eri VOC-yhdisteille on määritetty taulukossa, joka löytyy Lisämateriaalit -välilehdeltä.

Saatavana joko ilman sisäistä näytepumppua (diffuusio versio) tai sisäisen näytepumpun kanssa. Ulostuloina on 4-20mA, RS485 Modbus sekä relelähdöt.

Ion Sciencen PID-antureiden tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuu nopeuden ja tarkkuuden lisäksi myös ainutlaatuinen ”fence electrode”-teknologia, joka suojaa anturia lialta ja kosteudelta pidentäen merkittävästi sen käyttöikää. Falcossa käytössä on myös ainutlaatuineen ”typhoon”-teknologia, joka suojaa anturia kondensoituvalta vedeltä. Katso lisää Videot -välilehdeltä.

• Parasta mahdollista PID-teknologiaa. Ion Sciencen patentoitu anturiteknologia on tutkitusti markkinoiden parasta. Sen lyömätön nopeus ja tarkkuus yhdessä kosteussuojauksen kanssa tekevät siitä parhaan valinnan PID-antureista puhuttaessa. Näin taataan luotettava toiminta äärioloissakin ilman käyttökatkoja.
• Äärimmäistä turvallisuutta. Falcon anturiteknologia takaa ettei vääriä lukemia ja sitä kautta vääriä hälytyksiä pääse syntymään. Erittäin suuri ja kirkas tilavalo näytön ympärillä takaa, että laitteen tilan näkee jopa 20m päästä auringon valossa. Anturin kahden vuoden lamppu takaa luotettavan ja pitkäkestoisen jatkuvatoimisen mittauksen. Laitteella on myös Exd ATEX-luokitus.
• Joustavuutta. Pumpullisen version avulla saadaan mittaus myös vaikeapääsyisiin paikkoihin, kun taas diffuusiomallilla saadaan paikallinen mittaus luotettavasti ja säästetään huoltokustannuksissa. Sopiva mittausalue on valittavissa sovelluskohteen mukaan. Korjauskertoimet on määritetty todella laajalle VOC-yhdiste määrälle, joten Falco istuu erinomaisesti lukuisiin eri sovelluksiin.

Kiinteään ja jatkuvatoimiseen VOC-yhdisteiden valvontaan eri teollisuuden aloilla:
• Kemian ja petrokemianteollisuus.
• Laboratoriot
• Lääketeollisuus
• Elintarviketeollisuus
• Vesilaitokset
• Muu teollisuus

Anturi Fotoionisaatioon perustuva, 10,6eV lamppu
Mittausalueet ja herkkyydet * 10.0 ppm*    0.001 ppm
50.0 ppm*    0.01 ppm
1000 ppm*   0.1 ppm
3000 ppm*      1 ppm
Vasteaika <13 sekuntia (T90)
Hyväksynnät II 2G Ex d ib IIC T4 Gb ISO9001:2015
Käyttöliittymä Näyttö: OLED, kirkas mustavalkoinen. 5 magneettikytkintä (ylös, alas, vasen, oikea,
Enter) Magneetti toimitetaan mukana.
Tilan ilmaisimet Kirkkaat suuret LED-valot: punainen, oranssi ja vihreä
Käyttöolosuhteet • Diffuusioversio:
-Käyttölämpötila: -40°C – +50°C
-Varastointilämpötila: -40°C – +60°C
• Pumpullinen versio:
-Käyttölämpötila: -20°C – +50°C
-Varastointilämpötila: -20°C – +60°C
• Kosteus: 0-100% RH
Kaapelin läpiviennit 2 x 3/4” NPT kierteet (oikea ja vasen)
2 x 3/4” NPT -> M20 RST (laitteen mukana)
Mitat Ilman pumppua: 200 (K) x 190 (L) x 125 (S) mm
Pumpulla: 290 (K) x 190 (L) x 125 (S) mm
Kiinnitysreiät 2 x M8
Jännitesyöttö Käyttöjännite: 12 – 40 Vdc
Max. tehonkulutus 7W
Ulostulot 4 – 20 mA (aktiivi ja passiivi)
RS485 Modbus®
Releet x 2 SPST (60 Vdc 2A) – määritettävissä

* Isobutyleenivaste
** Kun asetettu jatkuvaan mittaukseen

Falco VOC-hälyttimen Typhoon-teknologia

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset teollisuuden tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat kaasuhälyttimien käyttöönotto ja huolto sekä koulutukset toimittamillemme laitteille ja kaasunvalvontajärjestelmille.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Yksittäiset prosessianalysaattorit näytteenkäsittelyineen tai kokonaiset analysaattorijärjestelmät mukaan lukien tarvittavat analysaattorisuojat, ilmanvaihtojärjestelmät ja näytteenpalautusyksiköt.

Lue lisää

Virtausmittarit

Virtausmittausten kokonaistoimitukset voimalaitoksille ja kattilateollisuuteen. Kattava valikoima virtausmittareita kaasujen, nesteiden ja ilmamäärän mittaukseen.

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Kytkimet, kaapelit, kotelot ja asennustarvikkeet räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantunteva henkilökuntamme valitsee yhteistyössä asiakkaiden kanssa vaatimusten mukaiset tuotteet ja tarvittavat komponentit eri tilaluokkiin.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*