Palveluihimme kuuluu kaasuhälyttimien käyttöönotto, huolto ja koulutukset toimittamillemme laitteille ja kaasunvalvontajärjestelmille. Tyypillisiä huoltotoimenpiteitä ovat kaasuhälyttimien kalibroinnit, viritykset, testaukset ja muut tarvittavat toimenpiteet, joilla varmistetaan laitteiden toimintakunto ja turvallisuus kaikissa olosuhteissa.

Koulutettu henkilökuntamme suorittaa huollot ja viritykset määräajoin ja valmistajan edellyttämän huolto-ohjelman mukaisesti. Suoritamme huoltotyöt joko tapauskohtaisesti tai ennalta sovittujen kattavien vuosihuoltosopimuksien mukaisesti. Toimitusohjelmamme sisältää myös laajan valikoiman virityskaasuja sekä kaasuhälytinten lisätarvikkeita.

Ainoastaan oikein käyttöönotetut, huolletut ja testatut kaasuhälyttimet suojaavat tehokkaasti henkilöstöä ja työympäristöä kaasuriskeiltä!

Kannettavien kaasuhälyttimien huolto

Suoritamme kannettavien kaasuhälyttimien määräaikaishuollot ja kalibroinnit sopimuksen mukaan pääsääntöisesti omissa tiloissamme Helsingin Herttoniemessä.

Kannettavien hälyttimien huolto sisältää

  • laitteen virityksen
  • tarvittavat virityskaasut
  • kalibrointi- ja huoltoraportin
  • kalibrointitarran, josta näkee mm. seuraavan kalibroinnin ajankohdan

Kiinteähintainen määräaikaishuolto kannettaville

  • Yhden kaasun hälyttimet – kysy hinta!
  • Useamman kaasun hälyttimet – kysy hinta!

Kiinteiden kaasuhälyttimien huolto

Kiinteiden laitteiden huoltoon kuuluu anturin viritys ja tarvittaessa anturin vaihto. Lisäksi teemme tarvittavat huoltotoimenpiteet, konfiguroinnit ja korjaukset toimittamiimme hälytinjärjestelmiin.

Kiinteiden kaasuhälyttimien huolto sisältää

  • laitteen tai hälytinjärjestelmän virityksen asiakkaalla
  • työssä käytetyt virityskaasut
  • kalibrointi- ja huoltoraportin
  • kiinteähintainen käyttöönotto- tai huoltopaketti – pyydä tarjous!

Suosittelemme asiakkaillemme vuosihuoltosopimusta, jolloin on meidän vastuullamme, että kaasuhälytin kalibroidaan ja testataan säännöllisesti ja laite toimii asianmukaisesti.

Virityskaasut

Käytämme kalibroinneissa laadukkaita ja luotettavia Calgaz–virityskaasuja. Galgaz kuuluu Air Liquide- yhtiöihin, joka on maailman johtava teollisuuskaasujen valmistaja. Saatavilla on laaja valikoima yksikomponenttisista kaasuista monikaasuisiin virityskaasuihin. Kaasuhälyttimet tulee tarkistaa säännöllisesti virityskaasulla, jotta voidaan olla varmoja hälyttimien luotettavasta toiminnasta.

Toimitusohjelmaamme kuuluvat Galgazin virityskaasut, vakiovirtaussäätimet ja muut kalibrointia helpottavat välineet. Voimme toimittaa virityskaasut varustettuna asianmukaisilla vaarallisten aineiden kuljetusdokumenteilla suoraan Englannin tehtaalta loppukäyttäjälle. Näin toimitusajat lyhenevät jopa viikoilla ja rahtikustannukset pienenevät.

Varaosat ja tarvikkeet

Toimitamme myös varaosat ja tarvikkeet sekä niiden asennuksen kaikille edustamillemme laitteille.  Saat meiltä myös Crowcon-hälyttimien tarvikkeet ja lisävarusteet.

Beup Automation Oy:llä on yksinmyyntioikeus Crowconin tuotteisiin Suomessa ja olemme ainoa valtuutettu Crowconin varaosien toimittaja Suomessa.