Asianmukaisesti käyttöönotetut, huolletut ja kalibroidut laitteet takaavat turvalliset olosuhteet

Oikein mitoitetut ja valitut laitteet parantavat prosessien turvallisuutta, tuottavuutta ja kannattavuutta vain mikäli niiden käyttöönotto ja huolto on ammattimaisesti hoidettu. Useiden laitteiden mittaustarkkuus perustuu tämän lisäksi siihen, että laitteet on asianmukaisesti kalibroitu.

Palvelumme avulla varmistat laitteiden asianmukaisen käyttöönoton sekä laitteiden häiriöttömän toiminnan koko niiden elinkaaren ajalla. Ammattitaidolla toteutettu käyttöönotto lisää prosessien turvallisuutta, vähentää viivästyksiä, minimoi keskeytyksiä ja ennaltaehkäisee laitevikoja. Asiantunteva ja ennakoiva huolto tukee kaikkea tätä.

Teemme huoltosopimuksia kaikkiin toimittamiimme laitteisiin ja järjestelmiin. Huoltosopimuksen mukaiset ennakko- ja määräaikaishuollot parantavat laitteistosta saatavaa hyötyä ja laitteisto pysyy toimintakunnossa pidempään. Huoltosopimuksen sisältö ja laajuus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Toimitamme myös varaosat ja tarvikkeet asennettuna kaikille edustamillemme laitteille.

Huollon yhteyshenkilöt ja tilaaminen

Päämiestemme kouluttama huoltohenkilöstömme on valmiina auttamaan sinua laitteiden ja järjestelmien käyttöönotoissa ja huolloissa. Henkilöstömme kokemus on karttunut satojen käyttöönottojen ja toteutettujen huoltotöiden kautta.

Tarvittavat huoltotyöt teemme tarpeen mukaan joko suoraan paikan päällä tai omissa tiloissamme. Huoltotyöt pyritään aina mahdollisuuksien mukaan hoitamaan ennalta sovittuina ajankohtina ilman ylimääräisiä huoltotöistä aiheutuvia tuotannon keskytyksiä.

Tilaa huolto tai käyttöönotto yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse suoraan oheisilta huollon koordinaattoreilta:

Teemu Kampman
kaasuhälyttimien huolto

Ainoastaan huollettu ja kalibroitu kaasuhälytin takaa turvalliset olosuhteet säiliötyöskentelyssä, tulitöissä sekä pelastautumistilanteissa. Kalibrointia ei voida tehdä ilman asianmukaisia välineitä ja kalibrointikaasuja. Toimittamiemme kaasuhälyttimien ja kaasunvalvontajärjestelmien huollot suorittaa Teemu Kampman.

Huoltotilaukset

Teemu Kampman
010 417 4579
teemu.kampman@hyxo.fi

Aki Björninen
analysaattorien huolto ja käyttöönotto

Toimittamiemme analysaattorien käyttöönotosta ja huollosta vastaa Aki Björninen. Akilla on pitkä kokemus erilaisista prosessiteollisuuden analysaattoreista ja niiden käyttöönotoista Suomessa ja kansainvälisesti.

Jukka Pahkala
energia- ja virtausmittausten käyttöönotto ja huolto

Oikein toteutettu käyttöönotto lisää turvallisuutta, vähentää viivästyksiä ja minimoi prosessin keskeytyksiä. Energia- ja virtausmittausten käyttöönotosta ja huollosta vastaa Jukka Pahkala. Jukalla on pitkä kokemus prosessiteollisuuden suunnittelu- ja asiantuntijapalveluista

Tilaa huolto tai käyttöönotto

Tilaa huolto päämiestemme kouluttamalta huoltohenkilöstöltämmeViesti*