Henkilökohtainen luotettava kaasumittari Crowcon T4 neljälle eri kaasulle

Henkilökohtainen kaasumittari neljälle tavallisimmalle kaasulle
Henkilökohtainen kaasumittari Crowcon T4 on luotettava ja kustannustehokas
Henkilökohtainen kaasumittari Crowcon T4 on pieni, kannettava monikaasuhälytin
Beup päämiehet - Crowcon

Henkilökohtainen kaasumittari Crowcon T4 on yksinkertainen, luotettava ja kustannustehokas monikaasuhälytin tavallisimpien kaasujen havaitsemiseen. Laite on saatavilla 2-4 kaasun versiona, ja valittavissa on happi (O2), palavat kaasut (%LEL), häkä (CO) ja rikkivety (H2S). Laite tarjoaa yksinkertaisen käyttöliittymän kompaktissa ja kestävässä paketissa. 

Crowcon T4 henkilökohtaisen kaasumittarin ominaisuudet

Crowcon T4 on yhteensopiva I-Test testausaseman kanssa. Testauseman avulla esimerkiksi laitteiden bump-testauksesta ja kalibroinnista tulee helppoa ja nopeaa.

Crpwcon T4-kaasumittarin konfigurointi onnistuu helposti usb-datakaapelin sekä ilmaisen Portables Pro 2-ohjelman avulla. Ohjelman avulla voidaan muuttaa laitteen asetuksia, tehdä bump-testi tai tutkia data loggerin tietoja. Lisäksi mitattavan palavan kaasun (esim. metaani, propaani) korjauskerroin on mahdollista vaihtaa ohjelman avulla. Laitteeseen on saatavana myös monipuoliset lisävarusteet.

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Beup huolehtii laitteista koko elinkaaren ajan ja tarjoaa myös varaosatoimituksen, jolloin asiakas Suomessa saa luotettavaa laitehuoltoa suomeksi.

Henkilökohtaisen kaasumittarin hyödyt

  • Helppokäyttöinen. Selkeä käännettävissä oleva näyttö, yhden painikkeen operointi ja yksinkertainen käyttöliittymä tekevät Crowcon T4kaasumittarista todella helppokäyttöisen. Painikkeen muotoilun ansiosta käyttö onnistuu myös hanskat kädessä. Laite ei vaadi käytännössä lainkaan käyttökoulutusta. Klipsikiinnitys mahdollistaa kiinnityksen vaikkapa rintataskuun. 
  • Luotettava. Crowcon T4-henkilökohtaisen kaasumittarin vankka ja kestävä rakenne takaa toiminnan kaikissa olosuhteissa. Laite kestää pölyä ja roiskeita (IP65 & IP67 -luokitukset). Tiputustestattu 4 metristä betonille. Erittäin pölyisiin paikkoihin hälyttimeen on saatavilla ylimääräinen suodatin. 18 tunnin akunkesto takaa huolettoman käytön pidemmänkin työvuoron ajaksi. Vihreä LED-valo vilkkuu muutaman sekunnin välein, kun laite toimii normaalisti. Hälytyksen tapahtuessa laitteessa alkaa vilkkua punainen valo, minkä lisäksi ilmenee kova äänihälytys ja värinä. Laite muistuttaa automaattisesti kalibroinneista ja bump-testistä. 
  • Aikapainotteiset hälytykset. Normaaleiden hälytysrajojen lisäksi laite hälyttää myös lyhyt- ja pitkäaikaiset altistumiset kumulatiivisten rajojen ylittyessä myrkyllisille kaasuille. Älykkäiden toimintojen ansiosta Crowcon T4-kaasuhälytin on mahdollista sammuttaa tauon ajaksi tuhoamatta kumulatiivista mittausta. 

Henkilökohtaisen kaasumittarin käyttökohteet:

Kannettava Crowcon T4-kaasumittari soveltuu henkilösuojaukseen eri teollisuuden kohteissa, kuten: 

  • Kemian ja petrokemianteollisuus 
  • Kaivos ja terästeollisuus
  • Voimalaitokset
  • Vesilaitokset
  • Muu teollisuus 
Koko  135 x 80 x 35 mm  
Paino  282  
Kestävyys  Tiputustesti 4 m:stä betonille 
Hälytykset  Äänihälytys >95 dB @ 30 cm (98 dB @30 cm kovaäänisyys-tilassa) 

Valot – Siniset ja punaiset LED-valot 

Värinä 

Näyttö  Helppolukuinen näyttö laitteen etuosassa, käännettävissä 180° 
Data loggeri  130 h 
Event loggeri  Tallentaa hälytykset, yli mittausvälin menevät kaasupitoisuudet,  

kalibroinnit, bump-testit, käynnistykset/sammutukset, TWA-häly- 

tykset, muistia jopa 3500 tapahtumalle   

Akku  Ladattava Li-ion, 18 akunkesto 

Tyypillinen latausaika 5.5 h 

Käyttölämpötila  -20°C – +55°C 
Kosteus  10 – 95% RH+ 
Suojausluokitus  IP65 & IP67 
Tiedonsiirto  USB-kaapelin ja Portables Pro 2-ohjelman avulla 
Hyväksynnät  ATEX:
Ex II 2 G Ex db ia IIC T4 Gb Tamb -20°C to +55°C 
Standardit  EMC Directive 2014/30/EU 
  Mittausalue  Tyypilliset hälytysrajat  Erottelukyky 
Häkä (hiilimonoksidi) (CO)   0-1000ppm   30ppm   1ppm 
Palavat   0-100% LEL   20% LEL   1% LEL 
Rikkivety (H2S)   0-100ppm   5ppm   1ppm 
Happi (O2)   0-30% vol.   19.5% / 23.5% vol.   0.1% vol. 

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*