Vahvistamme organisaatiotamme myyntivastuullisella tuotepäälliköllä. Tavoittelemme reipasta kasvua ja olet etsimämme henkilö mikäli haluat työskennellä aktiivisesti asiakasrajapinnassa kasvattamalla asiakaskenttääsi sekä vahvistamalla nykyisiä asiakassuhteitamme Suomessa. Tehtävässä saat vastuuta ja pääset edustamaan alan huippuratkaisuja. Vastuullesi tuleva tuoteportfolio määrittyy kokemustaustastasi perusteella. Olet positiivinen ja vahva tiimipelaaja jolta löytyy intoa myös kasvavan organisaation kehittämiseen

Tuotepäällikkönä ymmärrät asiakaskenttämme ja teollisuusprosessien vaatimukset sekä kykenet tarjoamaan asiakkaidemme tarpeisiin sopivat ratkaisut. Saavutat tuloksia asiakkaidemme, organisaatiomme ja edustamiemme päämiesten välisellä yhteistyöllä. Sinulta löytyy matkustusvalmiutta ja hyvä englannin kielitaito.

Sinulla voi olla esimerkiksi automaatiotekniikan, prosessiautomaation, prosessitekniikan, kemiantekniikan tai fyysikon tausta. Näiden alojen tuntemus ja teollisuuden prosessien ymmärtäminen ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Olet saattanut hankkia kokemusta myös laitteiden huollon parista. Sinulla on kokemusta alalta ja olet työskennellyt kaasuhälyttimien, virtausmittareiden tai muiden kenttälaitteiden parissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän alalla tunnetun ja arvostetun laitetoimittajan organisaatiosta. Pääset itsenäisesti ohjaamaan omaa toimintaasi sekä vastaamaan tuoteperheestäsi sekä asiakkaistasi. Pienessä yrityksessä edellytämme kaikilta aktiivista osallistumista yrityksen toiminnan kehittämiseen, antaen samalla mahdollisuuden tuoda esiin ja toteuttaa omia näkemyksiä ja visioita liiketoiminnan kasvattamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Susanna Rinta, Beup Automation Oy, puh. 041 433 1882. Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen susanna.rinta(at)beup.fi.