Monikanavainen ultraäänivirtausmittari nestevirtauksille

Beupilta Fuji Electricin tuotteita

Fuji FST Spool Piece on kolmikanavainen, kiinteästi asennettava ultraäänivirtausmittari. Fuji Electricin kehittämä edistyksellinen signaalien käsittelymenetelmä vähentää kuplien ja virtauksessa olevien häiriöiden vaikutusta. Menetelmä perustuu Fujin ABM (Anti-Bubble Measurement) -laskenta-algoritmiin. Algoritmin avulla kuplista aiheutuvien häiriöiden sietokyky on noin kymmenkertainen tavanomaisiin ultraäänimittausmenetelmiin verrattuna. Signaalikäsittelyn ansiosta kuplien osuus voi olla jopa 12 % vol, ilman että mittaus häiriintyy.

Fuji FST Spool Piecen kolmen rinnakkaisen anturiparin avulla mittauksen tarkkuus saadaan jopa +/- 0,2 % -lukemaan saakka. Useampi anturipari takaa laadukkaan mittaustuloksen, vaikka virtausprofiili muuttuisi. Mittarin paneelin helppokäyttöisten painikkeiden ansiosta laitteen parametrointi onnistuu vaivattomasti. Mittauslukemat on esitetty selkeästi näytön kahdella 16 merkin rivillä. Räjähdysvaarallisten tilojen mittarissa operointi tapahtuu magneetin avulla, jolloin kantta ei tarvitse avata.

Ultraäänen kulkuaikaan perustuva mittausmenetelmä soveltuu kaikentyyppisten nestevirtauksen mittaamiseen. Kiinteästi mittausputkeen asennetut anturit eivät aiheuta painehäviötä ja huollon tarve on vähäinen. Fuji Spoolin Piecen ominaisuudet takaavat erinomaisen tarkkuuden ja luotettavuuden teollisuuden nestevirtausten mittaamiseen.

  • Kolmen anturiparin ansiosta erittäin tarkka mittaustulos myös virtausprofiilin muuttuessa.
  • Erinomainen häiriöiden ja kuplien sietokyky ABM-signaalikäsittelyn ansiosta.
  • Vähäinen huoltotarve. Ultraäänimittaus ei aiheuta painehäviötä.

Fuji Spool Piece soveltuu kaikentyyppisten nesteiden virtausmittaukseen, kuten vesi, lauhteet, öljyt, polttoaineet, jäähdytysnesteet jne. Soveltuu myös sähköä johtamattomille nesteille ja eri teollisuuden aloille, kuten

  • Kemian ja petrokemianteollisuus
  • Vesilaitokset
  • Voimalaitokset, kaukolämpölaitokset
Mittausperiaate Kulkuaikamenetelmä, 3-kanavainen
Putkikoko DN 25 (tulossa), DN 50, DN 80, DN 100
Laipat DIN PN16, DIN PN40, ANSI 150 LB, ANSI 300 LB, JIS 10K, JIS 20K
Tarkkuus +/-0,2 % lukemasta (virtausnopeudella 1-10 m/s)
Paine Laipan mukaisesti
Nesteen lämpötila -40°C to +150°C
Mittausalue +/- 0,3…10 m/s
Materiaali Ruostumaton 316L, anturit SCS13. Lähetin, alumiiniseos
Signaalit 4-20 mA, määräpulssit, hälytys
Näyttö Kaksirivinen, 16 merkkiä. Hälytysindikaatio punaisella
Kieli Englanti, Saksa, Ranska, Espanja sekä Japani
Ominaisuudet Nollatason asetus, vaimennus, nollaleikkuri, hälytys, lähdön vikatila, lähdön rajoitukset, kaksisuuntainen mittaus, virtauksen raja, esiaseteltava laskuri
Väylät (optiona) RS-485
Jännite 20-30 VDC, 100-240 VAC, 50/60 Hz
Tehon kulutus AC 20 VA, DC 6 W
Lämpötila Vahvistin -40…60 °C
Ympäristön kosteus 90 % RH
Suojaus IP 66
Mitat Vahvistin 142 mm x 170 mm x 76 mm. Laippa putkikoon mukaan, erillinen taulukko
Hyväksynnät LVD (2014/35/EU), EN 61010-1

EMC (2014/30/EU), EN 61326-1, EN 55011, EN 61000-3-2 (A), EN 61000-3-3

EN 61326-2-3, RoHS (2011/65/EU), EN 50581

Atex IECEx, ATEX, NEPSI, and Japanese ex-proof certification
Halkaisija mm 25 50 80 100
Minimi m3/h 0-0,54 0-2,13 0-4,65 0-7,99
Maksimi m3/h 0-17,6 0-70,6 0-154,8 0-266,0

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*