Kaasuanalysaattori CH4, CO, CO2 ja N2O –kaasuille

Beup päämiehet - Edinburgh sensors

Edinburgh Sensors Guardian® NG on yksikanavainen, jatkuvatoiminen ja edullinen NIR-analysaattori metaanin, hiilimonoksidin (häkä), hiilidioksidin ja ilokaasun mittaamiseen. Tyypillisiä sovelluskohteita ovat biokaasun ja kaatopaikkakaasun metaanipitoisuuden analysointi, kasvihuoneiden hiilidioksidipitoisuuden määrittäminen ja huoneilman laadun analysointi. 

Guardian NG-kaasuanalysaattorissa on kiinteä LCD-näyttö paikallisilla operointipainikkeilla. Analysaattorista on saatavilla 4-20 mA -ulostulo ja tarvittaessa hälytystiedot. Analysaattori on sijoitettu kestävään IP54-muovikoteloon.

Sisäänrakennetun näytepumpun ansiosta mittaus voidaan suorittaa jopa 30 metrin etäisyydeltä. Seinäasenteinen analysaattori on helppo asentaa ja ottaa käyttöön ilman erikoistyökaluja.

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Beup huolehtii laitteista koko elinkaaren ajan, ja tarjoaa myös varaosatoimitukset määräaikaishuoltoa varten, jolloin asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä.

  • Edullinen, jatkuvatoiminen ja yksikanavainen analysaattori selkeällä paikallisnäytöllä.
  • Painekompensoitu mittaus.
  • Mittaustieto ja hälytykset saatavilla järjestelmään 4-20 mA -ulostulolla ja relelähdöin.

Edinburgh Sensors Guardian® NG soveltuu kaupunkien ja teollisuuden jätevedenpuhdistamojen, kiinteän yhdyskuntajätteen, kaatopaikkojen biokaasupumppaamoiden sekä maatilojen biokaasulaitosten tuottaman kaasun analysointiin

Mittausalueet  CO2 0-3000 ppm/0-1 %/0-3 %/0-5 %/0-10 %/0-30 %/0-100 % 

CH4 0-5 %/0-10 %/0-30 %/0-100 % 

CO 0-10%/ 0-30 %/0-100 % 

Tarkkuus  ±2% kokonaismittausalueesta 
Vasteaika T90  <30 s 
Lämmitysaika  30 minuuttia  
Syöttöjännite  24 VDC tai 90…260 VAC 50-60 Hz  
Tehontarve  15 W 
Ulostulot  4-20 mA (hälytystaso 1, hälytystaso 2 ja vika)  
Kotelosuojausluokka  IP 54 

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*