Selkeä ja edullinen kaasuhälytinkeskus 1-8 hälyttimelle

Dega UKA III -hälytinkeskus on erittäin kustannustehokas ja luotettava ratkaisu pienille kaasunvalvontasovelluksille. Siihen voidaan kytkeä jopa 8 kaasuhälytintä käyttäen RS485-sarjaliikennettä. Keskus näyttää hälyttimien pitoisuudet vuorotellen suurella ja selkeällä LCD-näytöllä.  

Ulostuloina toimivat konfiguroitavissa olevat relelähdöt sekä yksi yhteinen 4-20mA, joka lähettää korkeinta lukemaa, jota keskukseen kytketyt hälyttimet havaitsevat. Keskuksessa on neljä muutettavissa olevaa hälytysrajaa, hälytysmerkkivalo ja sisäinen summeri ilmaisemaan hälytysrajan ylittymisen. Releisiin on mahdolllista kytkeä ulkoisia merkinantolaitteita.

Laite on erittäin kompaktin kokoinen ja siitä löytyy 34 päivän muisti, joka tallentaa hälytyksiä.

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Beup huolehtii laitteista koko elinkaaren ajan,  ja tarjoaa myös varaosatoimituksen määräaikaishuoltoa varten, jolloin asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä.

  • Edullinen hankkia ja käyttää. Hankintahinnaltaan edullinen ja samalla monipuolinen. Antureiden kytkentä on helppoa ja edullista sarjaliikenteen avulla. 
  • Helppo asentaa ja käyttää. Jännitesyötöksi käy joko 230VAC tai 24VDC. Painamalla avattavat liittimet hepottavat kytkemistä. Käyttö sujuu todella helposti painonappien ja selkeän näytön avulla. Valikoiden avulla pääsee tarkastelemaan esimerkiksi hälytyshistoriaa, tekemään kalibrointeja sekä muuttamaan hälytysrajoja. 
  • Monipuolinen valinta. Loistava ratkaisu pienille hälytinjärjestelmille esimerkiksi Dega NB III -lähettimien kanssa. Laite kokoaa kaasulukemat luotettavasti yhteen paikkaan. Mahdollisuus luoda yhteishälytyksiä kaikille hälyttimille. Degan hälytin- ja anturivalikoima on todella laaja, joten järjestelmä voidaan rakentaa lähes jokaiseen tarpeeseen.

Dega UKA III –hälytinkeskus soveltuu eri teollisuuden aloille, kuten 

  • Kaivos ja terästeollisuus 
  • Voimalaitokset 
  • Laboratoriot
  • Vesilaitokset
  • Kaasuvarastot
  • Muu teollisuus 
Koko  250 x 145 x 65 mm 
Paino  0,8 kg 
Suojausluokka  IP54 
Syöttöjännite  230 V AC/15 VA, tai 24 V DC/0,6 A 
Näyttö  LCD, operointi painonapeilla 
Ulostulot  4-20 mA, rele, USB
 
Käyttölämpötila  -20 – +85 °C 
Kosteus  0 to 95%  
Hyväksynnät  Asennus turvalliselle alueelle 
Turvallisuus  EN61508 
Sisäinen muisti  34 päivää 
Tallenusväli  Säädettävissäoletus 60s 

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*