Autamme sinua mittaamaan prosessiesi tehokkuutta ja parantamaan turvallisuutta.

Crowcon Clip SGD

Edullinen ja huoltovapaa kannettava yhden kaasun hälytin, jonka käyttöaika on 2 vuotta. O2, CO ja H2S-versiot.

Crowcon Gas-Pro IR & PID

Crowcon Gas-Pro on helppokäyttöinen, luotettava ja kompakti monikaasuhälytin, jossa palavien kaasujen havaitsemiseen käytetään infrapuna-anturia. Crowcon Gas-Pro on erittäin hyvä valinta, kun palavien kaasujen anturin pitää olla nopea, tarkka, luotettava ja pitkäikäinen. Kysy lisää!

Crowcon Gas-Pro TK

Säiliötyösovelluksiin optimoitu kannettava kaasuhälytin, joka on varustettu huippuluokan palavien kaasujen mittauksella. Kompakti laite tarjoaa parhaan mahdollisen ratkaisun säiliöiden tarkastamiseen.

Crowcon Vortex

Luotettava ja monipuolinen kaasuhälytinkeskus jopa 12 hälyttimelle.

Crowcon Gasman

Yhden kaasun kannettava happimittari kattavilla ominaisuuksilla. Helppokäyttöinen, tehokas ja kompakti. Vastaamme toimittamiemme happimittareiden huolloista ja kalibroinneista. Näin happimittari on varmasti käyttäjälleen turvallinen. Tutustu ja kysy lisää!

Crowcon T4

Henkilökohtainen kaasumittari Crowcon T4: luotettava ja kustannustehokas tavallisimpien kaasujen havaitsemiseen. Helppokäyttöinen ja luotettava laite kulkee mukana klipsikiinnityksellä vaivattomasti. Laite on saatavilla 2-4 kaasun versiona. Kysy lisää!

Crowcon Gas-Pro

Kannettava ja monikäyttöinen usean kaasun hälytin jopa viidelle eri kaasulle.

Crowcon Gasmaster

Selkeä ja luotettava kaasuhälytinkeskus 1-4 hälyttimelle.

Crowcon IRmax

Crowcon Irmax kaasuhälyttimen valvonta perustuu tarkkaan infrapunateknikkaan. Crowcon Irmax on laadukas, tarkka ja turvallinen ratkaisu. Laite soveltuu sekä kylmiin, että kuumiin käyttökohteisiin. Tutustu!

Crowcon Xgard

Crowcon Xgard -kaasuhälytin tarjoaa laajan anturivalikoiman yksinkertaisessa ja luotettavassa kokonaisuudessa.

Crowcon Xgard Bright

Xgardin uutuusversio Bright tarjoaa todella monikäyttöisen ja käyttäjäystävällisen paketin myrkyllisten, palavien sekä happikaasun valvontaan.

Crowcon Xgard IQ

Älykäs kiinteä kaasuhälytin myrkyllisten ja palavien kaasujen sekä happikaasujen seurantaan.