Sarjaliikennettä hyödyntävä uutuuskeskus jopa 128:lle hälyttimelle.

Beup päämiehet - Crowcon

Crowconin joustava ja monipuolinen uutuuskeskus jopa 128:lle kaasuhälyttimelle.

Uuden GM64 hälytinkeskuksen avulla tuot helposti jopa 128:n kaasuhälyttimen lukemat kootusti yhteen paikkaan. LCD-värinäyttö ilmaisee yhtaikaa jopa 128:n (kaksi GM64:ää samassa kotelossa) hälyttimen tilan yhdellä vilkaisulla. Näytöltä luettavissa reaaliaikainen kaasupitoisuus ja värit ilmaisevat hälyttimen tilan.

Kaikki versiot on saatava joko 19” räkki asenteisina tai omalla valmiilla koteloinnilla. Hälyttimet mahdollista kytkeä mA, mV tai RS485 kytkennällä. Keskuksessa myös HART-liitettävyys. Näytöltä luettavissa kanavakohtaiset trendikäyrät viimeisen 24h tai 30min ajalta.

GM64 on hyvin räätälöitävissä vastaamaan käyttäjän tarpeita. Esim. releiden määrä on asiakkaan valittavissa ja ne on vapaasti ohjelmoitavissa ja mahdollisuus luoda hälytinryhmiä, jotka ohjaa releitä.

Uutuutena myös mahdollisuus lähettää mittausdataa suoraan internet-selaimeen, jota mahdollista lukea millä tahansa laitteella.

Koko hälytysjärjestelmän tila yhdellä vilkaisulla. LCD-värinäyttö ilmaisee heti, jos jollakin kanavalla tapahtuu jotakin poikkeavaa.

Jokaiseen tarpeeseen. Sisään- ja ulostulot on valittavissa tarpeiden mukaan ja tilaa löytyy tarvittaessa valtavalle määrälle hälyttimiä. Jos taas tarve on vain muutamalle hälyttimelle, niin ylimääräiset voidaan jättää pois jolloin säästetään kustannuksissa ja laitteesta tulee yksinkertaisempi.

Säästöä kustannuksissa. RS485 kytkennällä säästetään hälyttimien kaapelointikuluissa. Suuri hälytin kapasiteetti mahdollistaa kaikkien hälytimien tuomisen yhteen keskukseen.

• Kemian ja petrokemianteollisuus.
• Kaivos ja terästeollisuus
• Voimalaitokset
• Laboratoriot
• Vesilaitokset
• Muu teollisuus

 

  Suuri kotelo Pieni kotelo
Kotelon materiaali Lasikuitu Lasikuitu
Mitat 612.4mm x 687.3mm x 241.6mm 406.4mm x 334.3mm x 215.9mm
Paino 25 kg 7,7 kg
Suojaus NEMA 4X NEMA 4X

 

Räkki 19” räkki kiinnitys mahdollisuus myös saatavana
Tehonkulutus Tyypillinen tehonkulutus ilman antureita 20-50 W
Ulostulot 4-20mA 2-johdin sink
4-20mA 3-johdin source
RS-485 Modbus RTU
Releet 5A, 30V
RJ45 verkkoyhteys
Käyttölämpötila -20 – +50 C
Kosteus 0 – 90% ei-kondensoituva
Toistettavuus ja ryömintä Digitaaliset kanavat – ei vaihtelua keskuksella
Analogiset kanavat – <1% FSD muutos 1 vuoden jakson aikana
Hyväksynnät Hyväksytty käyttettäväksi turvallisella alueella
EMC CE merkitty

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*