Edullinen ja huoltovapaa kannettava kaasumittari yhdelle kaasulle

kaasumittari ATEX-alueelle
Crowcon Clip SGD kaasumittarit
Kaasumittari Cowcon Clip SGD
Beup päämiehet - Crowcon

Crowcon Clip SGD kaasumittari on pienikokoinen, kannettava yhden kaasun hälytin ATEX-alueelle. Saatavilla happi (O2)-, häkä (CO)- sekä rikkivetyversiot (H2S) useilla eri hälytysrajoilla. Clip SGD usein yksinkertaisin ja edullisin ratkaisu, kun on tarve mitata vain yhtä kyseisistä kolmesta kaasusta. Hälyttimen toiminta-aika on 2 vuotta aktivoinnista, ja se on täysin huoltovapaa. Laite ei vaadi latausta, ja se on päällä koko kahden vuoden ajan. 

Crowcon Clip SGD ominaisuudet

Crowcon Clip SGD kaasumittarin asetuksia pääsee muuttamaan helposti IR-linkin sekä PC-ohjelman avulla. PC-ohjelman avulla voi tutkia hälyttimen tapahtumia. Saatavilla on myös kätevä telakointiasema isompien laitemäärien hallintaan.

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa kaasumittareiden huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Beup huolehtii laitteista koko elinkaaren ajan, ja tarjoaa myös varaosatoimituksen määräaikaishuoltoa varten, jolloin asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä.

Crowcon Clip SGD hyödyt

  • Helppo ja huoltovapaa ratkaisu. Crowcon Clip SGD kaasumittari on edullinen hankkia ja ylläpitää sekä yksinkertainen käyttää. Hälyttimen toiminta ei vaadi käytännössä lainkaan käyttökoulutusta, eikä laite tarvitse kalibrointia, osien vaihtoa tai lataamista. Käyttäjän tarvitsee vain kytkeä hälytin päälle ensimmäisellä käyttökerralla. Laitteen valikoita on helppo operoida yhdellä ainoalla painikkeella. Klipsikiinnitys mahdollistaa kiinnityksen vaikkapa rintataskuun.
  • Luotettava. Crowcon Clip SGD kaasumittarin kompakti ja kestävä rakenne takaa toiminnan kaikissa olosuhteissa. Hälytin on hyväksytty ATEX-alueelle, ja se kestää pölyä ja roiskeita (IP65 & IP67 -luokitukset). Kuuluva ja näkyvä hälytys toimii, kun kaasupitoisuus nousee yli hälytysrajan. Laite suorittaa itsetestauksen 20 tunnin välein, mikä varmistaa summerin, ledien ja värinän toiminnan. Tarvittaessa laitteeseen on mahdollista laittaa muistutus bump-testin tekoa varten (laitteen testaus kaasulla).
  • Event loggeri ja peak modeCrowcon Clip SGD:ssä on event loggeri eli tapahtumien tallennus viimeiselle 30 tapahtumalle. Laite tallentaa hälytyksen tyypin (1. tai 2. Hälytysraja ja sen arvo) sekä kaasupitoisuuden piikkiarvon (peak mode). Muistin ollessa täynnä laite poistaa automaattisesti vanhimpia tapahtumia. Peak moden avulla mitatun piikkiarvon voi nähdä helposti. Piikkiarvon tarkastelu ja nollaaminen tapahtuu helposti laitteen omasta valikosta.

Crowcon Clip SGD käyttökohteet

Crowcon Clip SGD soveltuu henkilösuojaukseen useilla eri teollisuuden aloilla, kuten: 

  • Kemian ja petrokemianteollisuus 
  • Kaivos ja terästeollisuus
  • Voimalaitokset
  • Vesilaitokset
  • Muu teollisuus 
Mitat  91 x 54 x 32 mm 
Paino  93g (H2S, CO), 104g (O2) 
Hälytykset  LEDit ylhäällä, edessä ja sivuilla
90 dB äänihälytys 10cm etäisyydellä
Värinä 
Lämpötila-alue  H2S -40°C to + 50°C 

CO  -40°C to + 50°C 

O2  -35°C to + 50°C 

Kosteus  15% – 90% RH 
Event loggeri  Viimeisimmät 30 tapahtumaa 
Suojaluokitus  IP66 ja IP67 
Testaus  Itsetestaus 20 välein 
Käyttöikä  vuotta > 2900 hälytysminuuttia (4 min päivässä) 
Varastointiaika  6 kk ennen aktivointia
Merkitty laitteen pakkaukseen 
ATEX  ATEX II 1G Ex ia IIC T4 Ga 
Hyväksynnät  EMC Directive 2014/30/EC  

FCC CFR 47 Part 15  

IECES-003 

Takuu  2 vuotta aktivoinnista 

Aktivoitava ennen pakkaukseen merkittyä päivämäärää 

Antureiden mittausvälit  H2S – 0-100ppm 

CO – 0-300ppm 

O2 – 0-30% vol. 

PC kommunikonti  USB IR linkki tapahtumien lataukseen ja asetusten muuttamiseen 
  Mallikoodi  Mittausalue  Hälytysrajat  Erottelukyky 
H2S  CL-H-2  0-100ppm  2ppm/5ppm  1ppm 
H2S  CL-H-5  0-100ppm  5ppm/10ppm  1ppm 
H2S  CLH-10  0-100ppm  10ppm/15ppm  1ppm 
CO  CL-C-25  0-300ppm  25ppm/50ppm  1ppm 
CO  CL-C-30  0-300ppm  30ppm/100ppm  1ppm 
CO  CL-C-35  0-300ppm  35ppm/50ppm  1ppm 
O2  CL-O-19  0-30% vol.  19% vol./23.5 vol.  0.1% vol. 
O2  CL-O-19.5  0-30% vol.  19.5% vol./23.5% vol.  0.1% vol. 

 

Korostettuna yleisimmin käytetyt hälytysrajat

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*