Biokaasuanalysaattorit

Biokaasun metaanipitoisuuden määrittäminen on tärkeää biokaasun tuotannon tehokkaan hallinnan ja energiasisällön optimoinnin varmistamiseksi. Toimitamme kokonaispaketit biokaasun koostumuksen analysointiin sekä virtausmäärien mittaamiseen ja energiasisällön määrittämiseen. Biokaasuanalysaattorit meille toimittaa Bieler + Lang, joka on vuonna 1967 perustettu, erityisesti biokaasusovelluksiin keskittyvä kaasuanalysaattoreiden valmistaja ja jonka tuotantotilat ja pääkonttori sijaitsevat Achernissa Saksassa. Edinburgh Sensors omaa yli neljän vuosikymmenen kokemuksen CO, CO2, CH4 ja N2O-kaasujen sekä jäähdytysaineiden valvonnassa. >> Lue lisää esitteestä

bioenergia-kansilehti-191x300

Biokaasuanalysaattori

Biokaasuanalysaattori biokaasun analysointiin

Biokaasun energiatuotannossa kaasun analysointi mahdollistaa tuotannon tehokkaan hallinnan ja energiasisällön optimoinnin.

Bieler + Lang GMC Biogas 08 analysaattori mittaa luotettavasti biokaasun metaani-, jäännöshappi-, hiilidioksidi- ja rikkivetypitoisuudet kahdella erillisellä infrapuna-analysaattorilla (CO2 ja CH4) sekä sähkökemiallisilla kennoilla (H2S ja O2). Kanavien mittaussyklit ovat aseteltavissa ja analysaattorin modulaarinen, kompakti ja edullinen rakenne on helposti räätälöitävissä ja laajennettavissa asiakkaan erityistarpeiden mukaisesti.

Guardian-NG

Jatkuvatoiminen CH4, CO, CO2 ja N2O kaasuanalysaattori

Edinburgh Sensors Guardian® NG on yksikanavainen, jatkuvatoiminen ja edullinen NIR analysaattori metaanin, hiilimonoksidin (häkä), hiilidioksidin ja ilokaasun mittaamiseen. Tyypillisiä sovelluskohteita ovat esimerkiksi biokaasun ja kaatopaikkakaasun metaanipitoisuuden analysointi, kasvihuoneiden hiilidioksidipitoisuuden määrittäminen sekä huoneilman laadun analysointi.

Analysaattori on varustettu paikallisnäytöllä sekä kahdella hälytysreleellä, lähtöviestinä on 4-20 mA virtaviesti sekä RS232 sarjaliikenneväylä.