Beup Automation Oy on siirtynyt uuteen aikaan osaksi HyXo Oy:tä.
– Olemme iloisia, että yrityksemme toiminta jatkuu osana toista vahvaa kotimaista perheyritystä. Voimme luottavaisin mielin siirtää asiakkaamme ja henkilökuntamme HyXon hallintaan. Kaupan myötä Beup Automationin asiakkaiden käytössä on HyXon koko Suomen kattava huolto- ja myyntiverkosto, joka parantaa palvelua entisestään, toimitusjohtaja Susanna Rinta Beup Automation Oy:stä kommentoi.
Lue tiedote aiheesta kokonaisuudessaan >

Vuosikymmenten saatossa yritys on kasvanut ja kehittynyt tuottamaan mittalaiteratkaisuja asiakasyritystensä prosessien tehokkuuden ja turvallisuuden parantamiseksi. Asiantuntemus tarkoittaa meille sitä, että asiakkaan tarpeet tunnetaan ja tunnistetaan. Autamme asiakkaitamme tarjoamalla kustannustehokkaita, oikein mitoitettuja ja valittuja ja asiakkaan tarpeisiin täydellisesti sopivia ratkaisuja. Meiltä saat aina luotettavaa palvelua Suomessa, suomen kielellä. 

Yrityksen juuret ovat voimalaitosteollisuuden palvelemisessa, ja se on yhä keskeinen toiminnan osa. Toimitamme voimalaitosten kenttälaiteprojektit vuosikymmenten kokemuksella ja olemme viime vuosina laajentaneet tarjontaamme kattamaan entistä suurempia kokonaisuuksia. Tavoitteena on, että asiakas saa tarvitsemansa mittausratkaisut yhden katon alta mahdollisimman kattavasti. Meiltä saat prosessiteollisuuden mittalaitteet polttoaineen syötöstä palamisen optimointiin, virtausten ja jatkuvatoimiseen päästöjen mittaukseen.  

Tarjoamme myös kattavan valikoiman tuotteita ja kokonaisratkaisuja kemian- ja petrokemianteollisuuteen sekä muihin räjähdysvaarallisiin tiloihin. Omaamme vankan osaamisen analysaattorijärjestelmien ja kaasuhälytinjärjestelmien kokonaistoimituksista. Toimitamme räjähdysvaarallisiin tiloihin asianmukaiset kenttäkotelot, tarvikkeet, näytteenkäsittelyt ja jäähdyttimet asennettuna ilmastoituihin analysaattorisuojiin.   

Beup Automation numeroina
0
Henkilöä
0
Vuotta
0
Asiakasta
0
Kaasuhälytinjärjestelmää
0
Suurin yksittäinen paine-erolähetintoimitus
0
Lopputuoteanalysaattoriprojektia

Historia

Ruotsalainen Processinstrument & Elektro Ab (Peab) perusti vuonna 1984 Suomeen tytäryhtiön, Peab Oy:n. Uusi yhtiö keskittyi aluksi Fischer Controls –säätöventtiilien maahantuontiin. Yrityksen toimintaa johti alusta lähtien Kari Rinta, hänestä tuli myöhemmin yrityksen pääosakas. Yrityksen ensimmäiset toimitilat olivat Unioninkadulla. Toiminta kasvoi vähitellen, mukaan tuli uusia edustuksia palvelemaan kehittyvää suomalaista teollisuutta.

Vuonna 1989 perustettiin jälleenmyyntiorganisaatio ja Peab Oy alkoi tuoda maahan korkeapainevirtausmittareita. Muutamaa vuotta myöhemmin mukaan tuli kenttälaiteinstrumentointiprojektit sekä analysaattoriprojektit. Laatu sekä asiakkaan tarpeisiin oikein ja turvallisesti vastaaminen ovat olleet alusta asti yrityksen toiminnan kulmakiviä, ensimmäinen laatujärjestelmä rakennettiin vuonna 1993. 

 

 

Vuosituhannen taitteessa Peab Oy laajensi toiminta-aluettaan ja toimitti ensimmäiset kaasunvalvontajärjestelmät.  Vuonna 2004 Peab Oy aloitti ATEX-happianalysaattoreiden maahantuonnin.  ATEX-asiantuntemusta ja tuotevalikoimaa on suunnitelmallisesti kasvatettu: uusimpana edustuksena on vuonna 2019 mukaan tullut Bartec. Vuonna 2009 Peab Oy vaihtoi nimensä Beup Automation Oy:ksi. Seuraavana vuonna aloitettiin yhteistyö Siemens Oy:n kanssa.

Kaksituhattaluvun toisen vuosikymmenen loppupuoli on merkinnyt kehitystä ja muutosta Beupissa. Yrityksessä aloitettiin sukupolvenvaihdos, jonka myötä Susanna Rinta siirtyi yrityksen ohjaimiin vuonna 2018. Samaan aikaan toteutettiin myös laatujärjestelmän ISO9001:2015 –sertifiointi. Uudistumisesta ja kehityksestä kertoo myös mittava verkkosivuprojekti, joka saatiin päätökseen vuonna 2019. Kaikkien uudistusten ja kehitystyön tarkoituksena on asiakkaiden tarpeiden ja ympäristön entistä parempi huomioiminen sekä toiminnan laadun kehittäminen prosessin jokaisessa vaiheessa.   Liiketoiminnasta 17.8.2020 solmitun kaupan myötä Beup Automation Oy:n toiminta sulautuu kokonaisuudessaan osaksi HyXo Oy:tä ja henkilökunta siirtyy HyXon palvelukseen.

Osaaminen

Haluamme tarjota asiakkaillemme ratkaisut joissa huomioidaan kustannustehokkuus, ekologisuus ja turvallisuus uusinta tekniikkaa hyödyntäen. Toimintamme perustuu työntekijöidemme ammattitaitoon, henkilöstömme on yrityksen tärkein voimavara. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen ja samalla koko yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*

Laatu

Beupilla on käytössä ISO9001:2015-sertifioitu laatujärjestelmä. Laatuun vaikuttaa prosessin jokainen vaihe, ja asiakkaan näkökulmalla on suuri merkitys.  Yritys panostaa kaksisuuntaiseen vuorovaikutukseen, jossa myös maahantuoja ja päämiehet oppivat asiakkailtaan ja kehittyvät sitä mukaa, kun asiakkaan tarpeet kehittyvät.