BARTECin ATEX-alueelle soveltuva miniatyyri rajakytkin

BARTECin miniatyyri rajakytkin

Bartecin maailman pienin Exd-koteloitu rajakytkin soveltuu pienen kokonsa ja rakenteensa ansiosta esimerkiksi venttiileihin, termostaatteihin tai muuhun erityisen pientä rajakytkintä tarvitsevaan sovellukseen. Rajakytkin on muovikotelossa ja kytkimen kontaktipinnat ovat vakiona hopeiset. Alhaisen virran ja jännitteen kohteisiin on saatavilla myös kullatut hopealiittimet tai kultaiset liittimet. 

Rajakytkimille kytkentäkaapeleineen on PTB:n hyväksymä EC:n testitodistus (EC model test certificate). Tämä mahdollistaa asennuksen ilman testausta laitteisiin ja järjestelmiin, joissa on mekaaninen suojaus. Kytkimessä on värikoodatut johdot ja kaapelin vakiopituus on 3m. Muut kaapelin pituudet on saatavilla pyydettäessä.

  • Pienikokoinen
  • Exd -rakenne
  • Laaja käyttölämpötila-alue
  • IP 54 (IEC/EN 60529)

BARTECin muovikoteloituja rajakytkimiä käytetään monipuolisesti eri teollisuuden kohteissa, kuten: 

  • Venttiilit 
  • Termostaatit 
  • Painokytkimet 
  • Servomoottori-sovellukset 
Suojausluokka  IP 54 (IEC 60529) 
Materiaali   

Kertamuovi (kotelo), mäntä / lisätoimilaite ruostumatonta terästä 

Asennus 

 

 

Kiinnitysruuvien kiristysmomentti max. 0,6 Nm 

 

Mekaaninen kesto  

 

> 107kytkentäjaksoa 
Paino  0,5m kaapelilla n. 25g 

1m kaapelilla n. 50g 

 

Jännitekesto  kts datalehti
 
Virtakesto  kts datalehti
 
Liitännät 

 

Johtimet: 0.75 mm² 
(Ympäristön) lämpötila  T5 max. +90 °C asti riippuen nimellisvirrasta 

T6 max. +75 °C asti riippuen nimellisvirrasta 

Hyväksynnät  ATEX: 

II 2G Ex d IIC T6, T5 Gb  

IECEx: 

Ex d IIC Gb T6, T5 

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät kaasunvalvontaan

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset kaasunvalvontaan. Beup toimittaa vuosikymmenien kokemuksella kaasunvalvonnasta sekä kokonaisia, että räätälöityjä kaasuhälytinjärjestelmiä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän ja huolehtivat sen toiminnasta.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Räätälöidyt analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät sovellusten mukaisesti markkinoiden laadukkaimmilla näytteenkäsittelykomponenteilla. Tutustu!

Lue lisää

Virtausmittaus ja -mittarit

Meillä on korkeatasoista osaamista ja vankka kokemus voimalaitosten ja kattilateollisuuden virtausmittauksesta. Saat meiltä virtausmittarien kokonaistoimitukset. Mitoitamme ja valitsemme tapauskohtaisesti parhaan virtausmittarin eri teollisuuden sovelluksiin. Kysy lisää!

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Meiltä saat vaatimusten mukaiset Atex-tuotteet ja -komponentit räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantuntijamme auttavat oikean tuotteen valitsemisessa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*