Jatkuvatoiminen viskositeettianalysaattori

Beup Automation

Viskositeetti on suure, joka kuvaa nesteen tai kaasun kykyä vastustaa virtaamista. Viskositeetti riippuu lämpötilasta ja paineesta. Lämpötilan noustessa kaasujen viskositeetti kasvaa, mutta nesteiden pienenee. Paineen kasvaessa kaasujen viskositeetti pysyy muuttumattomana, mutta nesteiden viskositeetti kasvaa.

BARTEC BENKE -viskositeettiprosessianalysaattori VISC-4 mittaa jatkuvasti tuotteen kinemaattista viskositeettia kapillaarimenetelmällä. Erinomaisen suorituskyvyn ansiota ja näytteen lämpötilan stabiilisuuden ollessa ± 0,02, K VISC-4-analysaattori on paras valinta erittäin tarkkojen viskositeettimittausten tekemiseen esimerkiksi öljyntuotannon ja polttoöljyn sekoitusprosesseissa. Korkea tarkkuustaso johtaa kustannussäästöihin ja parantaa tuotteiden laatua. VISC-4 on tarkoitettu käsittelemään näytteitä, joiden viskositeetti on enintään 1000 cSt mittauslämpötiloissa 100 °C asti. 

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Beup huolehtii laitteista koko elinkaaren ajan, ja tarjoaa myös varaosatoimituksen määräaikaishuoltoa varten, jolloin asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä. 

  • Kinemaattisen viskositeetin suora ja jatkuva mittaus.
  • Tiheyden integroitu mittaus.
  • Dynaaminen viskositeetti voidaan määrittää laskennallisesti.
  • Lämpötilan stabiilisuus (± 0,02 K) standardin ASTM D445 mukaisesti.
  • Automaattinen huuhtelu ja tyhjennys.
  • Integroitu vianmääritys ja itsevalvonta.
  • Vapaasti ohjelmoitavat digitaaliset ja analogiset tulot.
  • Verkko– ja kenttäväyläyhteys.

Bartec Benke  VISC-4 on tarkoitettu petrokemian eri sovelluksiin.

ATEX:
II 2 G IIC T4 or T3 Gb
NEC 500: Class I, Div. 2, Groups B, C, D, T4 or T3
NEC 505: Class I, Zone 1, AEx IIB+H2 T4 or T3
CEC Sec. 18: Class I, Zone 1, Ex IIB+H2 T4 or T3
TR CU Certification available
Normit
ASTM D445
DIN EN ISO 3104
IP 71
Ympäristölämpötila
+5…+40 °C

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset teollisuuden tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat kaasuhälyttimien käyttöönotto ja huolto sekä koulutukset toimittamillemme laitteille ja kaasunvalvontajärjestelmille.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Yksittäiset prosessianalysaattorit näytteenkäsittelyineen tai kokonaiset analysaattorijärjestelmät mukaan lukien tarvittavat analysaattorisuojat, ilmanvaihtojärjestelmät ja näytteenpalautusyksiköt.

Lue lisää

Virtausmittarit

Virtausmittausten kokonaistoimitukset voimalaitoksille ja kattilateollisuuteen. Kattava valikoima virtausmittareita kaasujen, nesteiden ja ilmamäärän mittaukseen.

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Kytkimet, kaapelit, kotelot ja asennustarvikkeet räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantunteva henkilökuntamme valitsee yhteistyössä asiakkaiden kanssa vaatimusten mukaiset tuotteet ja tarvittavat komponentit eri tilaluokkiin.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*