Jatkuvatoiminen tislausanalysaattori

Beup Automation

Tislaus on fysikaalinen menetelmä, jolla komponentit erotetaan nestemäisestä seoksesta höyrystämällä ja uudelleen kondensoitumisella. Tislaus perustuu nestemäisen seoksen komponenttien haihtuvuuteen. Tislauskäyrä on yksi yleisimpien nestemäisten hiilivetyjen, kuten bensiinin, petrolin, dieselin ja kaasuöljyn, laatuparametreistä. 

BARTEC BENKE -tislausprosessianalysaattori DPA-4 on markkinoiden ainoa tislausanalysaattori, joka vastaa päästandardia ASTM D86. Standardin mukaisten mittausjaksojen lisäksi Bartec Benke DPA-4 -analysaattoria voidaan käyttää niin sanotussa Rapid Analyzer -tilassa (RAM), jossa syklin aikaa voidaan lyhentää noin 60 prosenttia.  Tätä ominaisuutta voidaan hyödyntää esimerkiksi polttoaineiden sekoitusprosesseissa.

DPA-4 -analysaattorilla tislaus voidaan suorittaa myös alle ilmakehän paineessa, mikä estää lämpötilaherkkiä näytteitä (kuten palmuöljyjä) hajoamasta. Se mahdollistaa myös mittausalueen laajentamisen korkeampiin kiehumispisteisiin.

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Beup huolehtii laitteista koko elinkaaren ajan, ja tarjoaa myös varaosatoimituksen määräaikaishuoltoa varten, jolloin asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä.

  • Markkinoiden ainoa ASTM D86 -yhteensopiva rakenne.
  • Kyky vähentää sykliaikaa nopean analyysin avulla (RAM).
  • Täydellinen kiehumakäyrä voidaan mitata välillä IBP-FBP.
  • Soveltuu käytettäväksi alle ilmanpaineen alaisena.
  • Verkko- ja kenttäväyläyhteys.

Bartec Benke Tislausanalysaattori DPA-4 on tarkoitettu petrokemian eri sovelluksiin.

ATEX:
II 2 G IIC T4 Gb
NEC 500: Class I, Div. 2, Groups B, C and D
NEC 505: Class I, Zone 1, AEx d e ib px IIB or IIB+H2
TR CU -sertifikaatti saatavilla.

Normit

ASTM D 86
DIN EN ISO 3405
IP 123

Ympäristölämpötila

+5…+40 °C

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset teollisuuden tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat kaasuhälyttimien käyttöönotto ja huolto sekä koulutukset toimittamillemme laitteille ja kaasunvalvontajärjestelmille.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Yksittäiset prosessianalysaattorit näytteenkäsittelyineen tai kokonaiset analysaattorijärjestelmät mukaan lukien tarvittavat analysaattorisuojat, ilmanvaihtojärjestelmät ja näytteenpalautusyksiköt.

Lue lisää

Virtausmittarit

Virtausmittausten kokonaistoimitukset voimalaitoksille ja kattilateollisuuteen. Kattava valikoima virtausmittareita kaasujen, nesteiden ja ilmamäärän mittaukseen.

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Kytkimet, kaapelit, kotelot ja asennustarvikkeet räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantunteva henkilökuntamme valitsee yhteistyössä asiakkaiden kanssa vaatimusten mukaiset tuotteet ja tarvittavat komponentit eri tilaluokkiin.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*