Nopea, jatkuvatoiminen tislausanalysaattori

Beup Automation

Tislaus on fysikaalinen menetelmä, jolla komponentit erotetaan nestemäisestä seoksesta höyrystämällä ja uudelleen kondensoitumisella. Tislaus perustuu nestemäisen seoksen komponenttien haihtuvuuteen. Tislauskäyrä on yksi yleisimpien nestemäisten hiilivetyjen, kuten bensiinin, petrolin, dieselin ja kaasuöljyn, laatuparametreistä. 

BARTEC BENKE rapiDist-4 -analysaattori on suunniteltu prosesseihin, joissa vaaditaan nopeaa jatkuvatoimista tislausanalysaattoria. Tislauksen sykliaika on 10-15 minuuttia riippuen mitattavasta aineesta.  Analysaattori on suunniteltu eritoten sekoitusprosesseihin, ja se soveltuu kaikentyyppisille keskitisleille. Käyttökohteita ovat muun muassa petrokemian prosessien raaka-aine, lentopetrolit, polttoöljyt, dieselpolttoaineet, vastaavat öljytuotteet sekä muut nestemäiset hiilivedyt. 

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Beup huolehtii laitteista koko elinkaaren ajan, ja tarjoaa myös varaosatoimituksen määräaikaishuoltoa varten, jolloin asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä. 

  • Mittauspisteet välillä IBP-FBP ovat vapaasti ohjelmoitavissa. Tulokset korreloivat ASTM D86:n kanssa.
  • ASTM D86:n vaatimustenmukaisuuden validointi on valinnainen.
  • Sykliaika 10-15 minuuttia (diesel 10 minuuttia).
  • Ydinosat täyttävät ASTM D86 normin.
  • Integroidut diagnostiikka- ja huolto-ominaisuudet. Laite sisältää automaattisen poistamisen ja etäkäytön. 

Bartec Benke rapidDist-4 on tarkoitettu petrokemian eri sovelluksiin.

ATEX:
II 2G IIC T4 Gb
NEC 500:
Class I, Div. 2, Group B,C, or D, T3 or T4
NEC 505:
Class I, Zone 1,
with Chiller: AEx d e ib mb px IIB+H2 T3 or T4
without Chiller: AEx d e ib px IIB+H2 T4
CEC section 18:
with Chiller: Ex d e ib mb px IIB+H2 T3 or T4
without Chiller: Ex d e ib px IIB+H2 T4
Normit
Vastaa ASTM D86, DIN EN ISO 3405, IP 123
Ympäristölämpötila
+5 °C…+40 °C

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset teollisuuden tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat kaasuhälyttimien käyttöönotto ja huolto sekä koulutukset toimittamillemme laitteille ja kaasunvalvontajärjestelmille.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Yksittäiset prosessianalysaattorit näytteenkäsittelyineen tai kokonaiset analysaattorijärjestelmät mukaan lukien tarvittavat analysaattorisuojat, ilmanvaihtojärjestelmät ja näytteenpalautusyksiköt.

Lue lisää

Virtausmittarit

Virtausmittausten kokonaistoimitukset voimalaitoksille ja kattilateollisuuteen. Kattava valikoima virtausmittareita kaasujen, nesteiden ja ilmamäärän mittaukseen.

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Kytkimet, kaapelit, kotelot ja asennustarvikkeet räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantunteva henkilökuntamme valitsee yhteistyössä asiakkaiden kanssa vaatimusten mukaiset tuotteet ja tarvittavat komponentit eri tilaluokkiin.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*