Jatkuvatoiminen jähmettymisanalysaattori

Beup Automation

Nesteen jähmettymispiste on lämpötila, jossa neste edelleen virtaa, mutta alkaa menettää virtausominaisuuksia olomuodon muuttuessa puolikiinteäksi. Hiilivetyjen osalta jähmettymispisteen lämpötila riippuu nesteessä olevan parafiinin pitoisuudesta, mutta myös viskositeetista, joka muuttuu lämpötilan kanssa. Jähmettymispisteen lämpötila on tärkeä laatuparametri erityisesti voiteluöljyille, kuten myös kaasuöljyille ja polttoöljyille.

BARTEC BENKE –jähmettymisanalysaattorilla PPA-4 voidaan määrittää useiden eri tuotteiden jähmettymispiste täysin automaattisesti. Voiteluöljyn valmistajat käyttävät PPA-4-analysaattoria tuotantoprosessien optimoimiseen sekä kylmälisäaineiden annosteluun. Polttoöljyn tuottajat käyttävät laitetta markkinoiden vaatimusten täyttämiseksi.   

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Beup huolehtii laitteista koko elinkaaren ajan, ja tarjoaa myös varaosatoimituksen määräaikaishuoltoa varten, jolloin asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä. 

  • ASTM-yhteensopiva mittaus kallistusmekanismiin perustuen.
  • Alhaiset ja korkean lämpötilan sovellukset.
  • Verkko- ja kenttäväyläyhteys.

Bartec Benke PPA-4 on tarkoitettu petrokemian eri sovelluksiin.

ATEX:
II 2 G IIB (or IIC) T4 Gb
NEC 500: Class I, Div. 2, Groups B, C and D
NEC 505: Class I, Zone 1, AEx d e ib px IIB or IIB+H2
Normit
ASTM D97
DIN ISO 3016
IP 15
Ympäristölämpötila
+5…+40 °C

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset teollisuuden tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat kaasuhälyttimien käyttöönotto ja huolto sekä koulutukset toimittamillemme laitteille ja kaasunvalvontajärjestelmille.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Yksittäiset prosessianalysaattorit näytteenkäsittelyineen tai kokonaiset analysaattorijärjestelmät mukaan lukien tarvittavat analysaattorisuojat, ilmanvaihtojärjestelmät ja näytteenpalautusyksiköt.

Lue lisää

Virtausmittarit

Virtausmittausten kokonaistoimitukset voimalaitoksille ja kattilateollisuuteen. Kattava valikoima virtausmittareita kaasujen, nesteiden ja ilmamäärän mittaukseen.

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Kytkimet, kaapelit, kotelot ja asennustarvikkeet räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantunteva henkilökuntamme valitsee yhteistyössä asiakkaiden kanssa vaatimusten mukaiset tuotteet ja tarvittavat komponentit eri tilaluokkiin.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*