Jatkuvatoiminen jäätymis-/samepiste –analysaattori FRP-4/CPA-4

Beup Automation

Jäätymispiste ja samepiste ovat molemmat tärkeitä kylmäominaisuuksia, joita on valvottava.  BARTEC BENKE:n FRP-4/CPA-4 jatkuvatoimisella analysaattorilla voidaan määrittää sekä jäätymis- että samepiste, koska mittausperiaate on identtinen.

Kun näyte, kuten kaasuöljy, jäähdytetääntietyn rajan alapuolella alkaa esiintyä pieniä kiteitä, mikä johtaa näytteen tiettyyn sameuteen. Tällöin samepisteen lämpötila määritetään vähentämällä valon voimakkuutta optiikan avulla. Jäähdytysprosessi pysäytetään ja kiteet liukenevat uudelleen. Tässä vaiheessa näyte tulee jälleen selväksi ja läpinäkyväksi. Heti kun kaikki kiteet ovat liuenneet, jäätymislämpötila on saavutettu.

Polttoaineiden kylmäominaisuudet ovat tärkeitä esimerkiksi ilmailuteollisuuden polttoaineille, jotta vältetään epämääräiset tukkeutumiset tai epäsäännölliset palamisominaisuudet turbiinien käytön aikana. Sama pätee myös pääasiassa kaasuöljyihin ja dieselöljyihin.  

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Beup huolehtii laitteista koko elinkaaren ajan, ja tarjoaa myös varaosatoimituksen määräaikaishuoltoa varten, jolloin asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä. 

  • ASTM-yhteensopiva optinen mittaus.  
  • Integroitu vianmääritys ja itsevalvonta. 
  • Vapaasti ohjelmoitavat digitaaliset ja analogiset tulot. 
  • Sopii myös samepisteen lämpötilan mittaamiseen.
  • Tyypillisesti samepiste-sovelluksiin ei tarvita jäähdytintä.
  • Verkko- ja kenttäväyläyhteys. 

Bartec Benke FRP-4 CPA-4 on tarkoitettu petrokemian eri sovelluksiin.

ATEX:
II 2 G IIB (or IIC) T4 Gb
NEC 500: Class I, Div. 2, Groups B, C and D
NEC 505: Class I, Zone 1, AEx d e ib px IIB or IIB+H2
Normit
ASTM D2386, ASTM D2500, ASTM D1015
DIN ISO 3013
IP 16
Ympäristölämpötila
+5…+40 °C

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset teollisuuden tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat kaasuhälyttimien käyttöönotto ja huolto sekä koulutukset toimittamillemme laitteille ja kaasunvalvontajärjestelmille.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Yksittäiset prosessianalysaattorit näytteenkäsittelyineen tai kokonaiset analysaattorijärjestelmät mukaan lukien tarvittavat analysaattorisuojat, ilmanvaihtojärjestelmät ja näytteenpalautusyksiköt.

Lue lisää

Virtausmittarit

Virtausmittausten kokonaistoimitukset voimalaitoksille ja kattilateollisuuteen. Kattava valikoima virtausmittareita kaasujen, nesteiden ja ilmamäärän mittaukseen.

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Kytkimet, kaapelit, kotelot ja asennustarvikkeet räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantunteva henkilökuntamme valitsee yhteistyössä asiakkaiden kanssa vaatimusten mukaiset tuotteet ja tarvittavat komponentit eri tilaluokkiin.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*