Jatkuvatoiminen leimahduspisteanalysaattori

Beup Automation

Leimahduspiste on alin lämpötila, jossa nesteestä normaalipaineessa haihtuu niin paljon höyryjä, että ne muodostavat nestepinnan päällä olevan, ilman kanssa palavan kaasuseoksen. 

BARTEC BENKE –leimahduspisteanalysaattori FPA-4 on edelleen paras ratkaisu kerosiinin, dieselin ja muiden vähärikkisten jalostamotuotteiden leimahduspisteen mittaamiseen. Laitteen parannettu konsepti tarjoaa laajennetun mittausalueen jopa 180 ° C: een. Katalyyttinen hapetustekniikka vähentää merkittävästi huoltovaatimuksia eliminoimalla näytteen koksaantumista mittakennoon. 

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Beup huolehtii laitteista koko elinkaaren ajan, ja tarjoaa myös varaosatoimituksen määräaikaishuoltoa varten, jolloin asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä. 

  • Jatkuvatoiminen analysaattori leimahduspisteen lämpötilan mittaamiseen. 
  • Ei mittauskennon koksausta. 
  • Laaja lämpötila-alue 25 – 180 ° C. 
  • Katalyyttiseen reaktioon perustuva ASTM-korrelaatio. 
  • Verkko- ja kenttäväyläyhteys. 

Bartec Benke FPA-4 on tarkoitettu petrokemian eri sovelluksiin.

ATEX:
II 2 G IIC T4 Gb
CSA C/US ongoing
TR CU sertifikaatti saatavilla
Normit
ASTM D 56, ASTM D 93
DIN EN ISO 13736, DIN EN ISO 2719
IP 170, IP 34
DIN 51755
Ympäristölämpötila
+5…+40 °C

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset teollisuuden tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat kaasuhälyttimien käyttöönotto ja huolto sekä koulutukset toimittamillemme laitteille ja kaasunvalvontajärjestelmille.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Yksittäiset prosessianalysaattorit näytteenkäsittelyineen tai kokonaiset analysaattorijärjestelmät mukaan lukien tarvittavat analysaattorisuojat, ilmanvaihtojärjestelmät ja näytteenpalautusyksiköt.

Lue lisää

Virtausmittarit

Virtausmittausten kokonaistoimitukset voimalaitoksille ja kattilateollisuuteen. Kattava valikoima virtausmittareita kaasujen, nesteiden ja ilmamäärän mittaukseen.

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Kytkimet, kaapelit, kotelot ja asennustarvikkeet räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantunteva henkilökuntamme valitsee yhteistyössä asiakkaiden kanssa vaatimusten mukaiset tuotteet ja tarvittavat komponentit eri tilaluokkiin.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*