Jatkuvatoiminen höyrynpaineen analysaattori

Beup Automation

Höyrynpaine indikoi nesteen haihtumisnopeutta ja kertoo haihtuvien komponenttien taipumuksesta paeta nesteestä.  Öljynjalostuksessa höyrynpaineen mittaus varmistaa öljytuotteiden turvallisen varastoinnin ja kuljetuksen, ympäristön saastumisen minimoimisen sekä polttomoottoreiden moitteettoman toiminnan varmistamisen. 

BARTEC BENKE –höyrynpaineprosessianalysaattori RVP-4 mittaa eri öljytuotteiden höyrynpainetta. Analysaattorin rakenteen ansiosta sitä voidaan käyttää sekä bensiinikäyttöön että maakaasunesteiden korkeapainesovelluksiin. Se on myös paras valinta viskoosisten näytteidenkuten raakaöljyn, käyttämiseen ilman, että ilmenee tarvetta toteuttaa muita pesujaksoja. Laitteella on myös mahdollista mitata höyrynpaine eri lämpötiloissa, kuten esimerkiksi Todellinen höyrynpaine (TVP) varastosäiliöön. 

Beup vastaa kaikkien toimittamiensa laitteiden huolloista ja kalibroinneista, sillä ainoastaan kalibroitu ja testattu laite takaa käyttäjän turvallisuuden. Beup huolehtii laitteista koko elinkaaren ajan, ja tarjoaa myös varaosatoimituksen määräaikaishuoltoa varten, jolloin asiakkaamme Suomessa saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua suomen kielellä. 

  • Korkea tarkkuus mittauskennon optimoidun kokoonpanon ansiosta.
  • Pienet huolto- ja ylläpitokustannukset.
  • Laaja käyttöalue, soveltuu sekä korkeapainesovelluksiin että korkeaviskoottisille aineille.
  • Vähäinen näytteen kulutus.  

Bartec Benke Vapor Pressure Process Analyzer RVP-4 on tarkoitettu petrokemian eri sovelluksiin.

ATEX:
II 2 G IIC T4 Gb
NEC 500: Class I, Div. 2, Groups B, C, D, T4
NEC 505: Class I, Zone 1, AEx IIB+H2 T4
CEC Sec. 18: Class I, Zone 1, Ex IIB+H2 T4
TR CU sertifikaatti on saatavilla
Vastaa seuraavia normeja
ASTM D5191
DIN EN ISO 13016-1

Korreloi:
ASTM D4953 (DVP), ASTM D323 (RVP)
ASTM D5482 (Mini Method Atmospheric)
ASTM D6377 (VPCR), ASTM D1267 (LP Gas)
ASTM D6897 (LPG Expansion)
Ympäristö lämpötila
Käyttö +5…+40 °C (+41 up to +104 °F)

Kokonaisratkaisut

Kaasuhälytinjärjestelmät

Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinkeskukset teollisuuden tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat kaasuhälyttimien käyttöönotto ja huolto sekä koulutukset toimittamillemme laitteille ja kaasunvalvontajärjestelmille.

Lue lisää

Kenttälaitteet prosessiteollisuuteen

Kenttälaiteinstrumentit prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksiin. Toimitamme kokonaisprojektit ja yksittäiset teollisuuden mittaukset.

Lue lisää

Analysaattorit ja analysaattorijärjestelmät

Yksittäiset prosessianalysaattorit näytteenkäsittelyineen tai kokonaiset analysaattorijärjestelmät mukaan lukien tarvittavat analysaattorisuojat, ilmanvaihtojärjestelmät ja näytteenpalautusyksiköt.

Lue lisää

Virtausmittarit

Virtausmittausten kokonaistoimitukset voimalaitoksille ja kattilateollisuuteen. Kattava valikoima virtausmittareita kaasujen, nesteiden ja ilmamäärän mittaukseen.

Lue lisää

Poltinautomaatio

Polttoprosessien polton ohjaukseen tarvittavat liekkivahdit, sytyttimet sekä poltinautomaatiojärjestelmät. Järjestelmät pieniin lämpölaitoksiin tai suurempiin voimalaitoksiin, biopolttolaitoksiin tai soodakattiloihin.

Lue lisää

Kannettavat kaasuhälyttimet

Henkilökohtaiset kannettavat kaasuilmaisimet työntekijöiden suojaukseen vaativissa teollisuusolosuhteissa. Kaasuhälyttimet myrkyllisten tai palavien kaasujen tai happivajeen havainnointiin.

Lue lisää

Atex-tuotteet

Kytkimet, kaapelit, kotelot ja asennustarvikkeet räjähdysvaarallisiin tiloihin. Asiantunteva henkilökuntamme valitsee yhteistyössä asiakkaiden kanssa vaatimusten mukaiset tuotteet ja tarvittavat komponentit eri tilaluokkiin.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.Viesti*